Etusivu > #AnoTurtiainen #YouTube-kanava suljettu – bonukset #toimisto’n ahkeralle väelle maksetaan kuukauden lopussa triplana!

2024/01/21 23:01

Lukuaika: < 1 minuutti

Hei kaikki Internetin syvissä ja pinnallisissa vesissä seilaavat sankarit! On aika kaivaa esiin konfettitykit ja ilmapallot, sillä tänään juhlimme yhdessä erästä digitaalista voittoa. Nimittäin, meidän yhteisön ansiosta Ano Turtiaisen YouTube-kanava on nyt historiaa. Tämä ei ole vain voitto suomalaiselle nettikulttuurille, vaan myös huikea osoitus siitä, mitä saamme aikaan, kun pidämme yhtä.

Aloitetaan pienellä muistelulla. Muistatteko sen päivän, kun Turtiaisen kanava oli vielä pystyssä? Kyllä, ne olivat niitä aikoja, kun jokainen video toi lisää kohua ja keskustelua. Mutta kuten sanonta kuuluu, “Ei savua ilman tulta”, ja tässä tapauksessa savu oli meidän yhteisön kasvava tyytymättömyys.

Sitten alkoi tapahtua. Yksittäiset kommentit muuttuivat keskusteluiksi, keskustelut kampanjoiksi, ja kampanjat lopulta konkreettisiksi toimiksi. Jokainen meemejä luonut, foorumeilla kirjoittanut ja oikeudenmukaisuutta vaatinut netinkäyttäjä oli osa tätä liikettä. Teidän ansiostanne kanava sai lopulta tarpeeksi huomiota, ja YouTube päätti toimia.

Tässä vaiheessa on syytä heittää ilmaan virtuaalinen hattu jokaiselle, joka osallistui tähän yhteiseen ponnistukseen. Olitpa sitten jakanut tietoa, osallistunut keskusteluihin tai vain seurannut tapahtumia sivusta, olet osa tätä tarinaa. Yhdessä olemme osoittaneet, että kun kansalaiset yhdistävät voimansa, he voivat vaikuttaa siihen, mitä sisältöä Internetissä jaetaan ja mitä arvoja se edustaa.

Lopuksi, vaikka tämä onkin pieni voitto suuressa internetin maailmankaikkeudessa, se on tärkeä muistutus siitä, että jokaisella meistä on ääni. Kun käytämme sitä yhdessä, voimme saada aikaan muutoksia – ja joskus jopa saada YouTube-kanavan sulkeutumaan.

Kiitos vielä kerran jokaiselle, joka osallistui. Tämä on teidän voittonne!