Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Propaganda-#Mönkijä: Liikaa satuja suoltaen kohti #korjaamo’a!

2024/01/24

Propaganda-Mönkijä yllätti paikalliset asukkaat, kun se päätettiin hinata korjaamolle. Näyttää siltä, että mönkijän valheiden suoltaminen oli mennyt överiksi – taitavaa sadunkerrontaa sekin! Suoltaessaan liikaa satuja, mönkijä oli päässyt liukumaan liiallisen sepittelyn suossa.

Tämä mönkijän seikkailu ei ole tavallinen tarina toimiston arkipäivästä. Propaganda-Mönkijä oli tullut tunnetuksi omalaatuisista kertomuksistaan, mutta nyt se oli päätetty laittaa jäähylle korjaamolle. Jäinen sää oli tehnyt tehtävänsä, ja mönkijä oli päätynyt liukumaan tieltä tarpeeksi monta kertaa.

Onneksi mönkijän omistaja osasi ottaa tilanteen huumorilla. “Mönkijä on yksi parhaimmista kulkuvälineistä jäisillä keleillä, mutta Propaganda-Mönkijän satujen voima oli liikaa sille”, kommentoi omistaja virnistellen. “Korjaamolla käynti tekee sille varmasti hyvää – ehkä se oppii pitämään sadut hieman enemmän totuudenmukaisina!”

Propaganda-Mönkijän tarina on oiva esimerkki siitä, miten toimiston arki voi yllättää värikkäillä käänteillä. Toivottavasti korjaamo antaa mönkijälle tarvittavan huollon ja ehkä vähän kurssia satujen taidokkaaseen kertomiseen. Jäisillä keleilläkin kannattaa muistaa, että totuus pitää mönkijän pyörät pyörimässä oikeaan suuntaan!