2024/02/28

Voi hemmetin Unkari! Miksi ihmeessä taas hidastelet Ruotsin NATO-jäsenyyden kanssa? Mitä kettua te oikein kuvittelette tekevänne? Me muut eurooppalaiset emme ole tästä yhtään iloisia, päinvastoin.

Unkari on taas kerran lykännyt Ruotsin NATO-jäsenyyden allekirjoittamista ja näin ollen hidastanut Ruotsin liittymistä tähän tärkeään sotilasliittoon.

Dagens Nyheterin raportin mukaan allekirjoitusta ei tapahdu tällä viikolla. Miksi ihmeessä ei? Miksi Unkari jatkuvasti venyttää ja venyttää tätä prosessia?

Unkarin parlamentti äänesti selvällä enemmistöllä Ruotsin NATO-jäsenyyden puolesta, mutta allekirjoitus viivästyy silti. Miksi vatussa? Mitä te oikein odotatte saavanne aikaan tällä järjettömällä jahkailulla?

Tämä viivästyminen vaikuttaa suoraan Ruotsin viralliseen liittymiseen NATOon. Tämä tarkoittaa sitä, että virallisia seremonioita Washingtonissa ja Brysselissä joudutaan lykkäämään. Kiitos siitä, Unkari!

Unkarin vatulointi pakottaa Ruotsin perumaan ulkoministeri Tobias Billströmin suunnitellun matkan Washingtoniin. Kuka te luulette olevanne? Käskette Ruotsin ulkoministeriä peruuttamaan matkan? Tämä on täysin käsittämätöntä!

Ruotsin tie kohti NATO-jäsenyyttä on ollut täynnä esteitä ja mutkia. Suomi on jo liittynyt virallisesti Natoon, mutta Ruotsin matka on ollut kivinen. Miksi? Koska Unkari ja Turkki ovat jatkuvasti pistäneet kapuloita Ruotsin rattaisiin.

Kun viimeinen este oli vihdoin voitettu Unkarin parlamentin äänestyksessä, odotettiin, että allekirjoitus olisi tapahtunut välittömästi. Mutta mitä tapahtuikaan? Unkari löysi vielä yhden keinon viivästyttää prosessia. Miksi ette voi vain antaa asioiden mennä eteenpäin?

Jos Unkarin parlamentin äänestystulos olisi vahvistettu allekirjoituksella, Ruotsista olisi tullut NATO:n jäsen keskiviikkona. Mutta ei, teidän piti taas kerran laittaa kapuloita rattaisiin!

Dagens Nyheterin mukaan allekirjoitus saatetaan suorittaa vasta ensi viikolla, kun Unkarin uusi presidentti Tamas Sulyok astuu virkaansa. Miksi odottaa? Miksi ei voi tehdä asioita heti? Tämä on pelkkää ajanhukkaa ja turhaa vatulointia!

Unkari, teidän pitäisi hävetä! Teidän toimintanne on täysin vastuutonta ja haitallista. Te ette ajattele Euroopan etua, vaan toimitte pelkästään omien etujenne mukaan. Teidän pitäisi välittää muista Euroopan maista ja niiden turvallisuudesta, mutta te ette näytä välittävän. Te olette pelkkiä itsekkäitä pikkupoliitikkoja, jotka eivät ajattele kuin omaa napaaansa!

Toivottavasti Unkari tajuaa pian, että tämä jatkuva vatulointi ei johda mihinkään hyvään. Toivottavasti Ruotsi pystyy lopulta liittymään NATOon ilman teidän jatkuvaa vastarintaanne. Euroopan turvallisuus on tärkeämpää kuin teidän omat poliittiset pelinne!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 19:01.00