Lukuaika: < 1 minuutti

Kesää on juhlittu ja nyt on aika aloittaa tanssiaiset! Tanssiminen on hauska tapa viettää kesäiltoja ystävien kanssa ja rentoutua arjen stressistä. Jotta tanssiaiset sujuisivat joogallisesti, olemme koonneet viikoittaiset soittolistat, jotka pitävät sinut liikkeessä ja nostavat kesätunnelman kattoon. Valmiina siis siirtymään tanssilattialle?

Viikoittaiset soittolistat sisältävät monipuolisesti musiikkia eri tyylilajeista, jotta jokaiselle löytyisi jotain sopivaa. Ensimmäisen viikon soittolistalla on iloista poppia ja kesäistä tanssimusiikkia, joka saa varmasti jokaisen jalat vipattamaan. Toisella viikolla vuorossa on rauhallisempi ja romanttisempi lista, joka sopii hyvin hidastansseihin tai vaikka tunnelmoimaan lämpimänä kesäiltana. Kolmannella viikolla otetaan suomalaista musiikkia mukaan, ja tarjolla on niin uusia hittibiisejä kuin vanhoja klassikoita.

Kesän neljännen viikon soittolistalta löytyy energiaa ja groovea, kun mukaan otetaan hieman funk- ja discomusiikkia. Tämä lista saa taatusti tanssijalan vipattamaan ja nostaa bilefiiliksen kattoon. Viimeinen viikko ennen elokuun juhlapyhiä on omistettu fiilistelylle ja rennolle tunnelmalle. Soittolistalla on artisteja laidasta laitaan ja jokaiselle jotakin.

Jokainen viikko alkaa uudella soittolistalla, joten voit vaihtaa musiikin tyylilajia viikottain tai mikäli jokin soittolista erityisesti miellyttää, voit tanssia sen tahdissa koko loppukesän. Kaikki soittolistat löytyvät kätevästi suoratoistopalvelusta ja niitä voi myös kuunnella offline-tilassa.

Tanssiessasi voit myös huomioida, että tanssimisessa on hyvä ottaa huomioon myös jooga. Jooga auttaa pitämään kehon ja mielen tasapainossa ja antaa lisää voimaa ja notkeutta tanssimiseen. Tanssiessasi voit yhdistää joogaharjoituksen liikkeisiin ja hengitykseen, ja näin saat tarkempaa ja sielukkaampaa liikettä tanssillesi.

Emme malta odottaa, että pääsemme tanssimaan kanssasi kesäisiä tanssiaisia ja tunnelmoimaan hyvän musiikin parissa. Ota siis ystävät, tanssikengät ja iloinen mieli mukaan ja hyppää mukaan viikoittaisille tanssiaisille! Nähdään tanssilattialla!

Soittolistat viikoittain:

Viikko 1: Kesätanssit
Viikko 2: Romanttiset hitaat
Viikko 3: Suomalaista musiikkia
Viikko 4: Disco ja funk
Viikko 5: Kesän fiilikset

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö