2024/03/27

Voi voi, mikä meteli onkaan noussut Yandexin toimistolla Moskovan iskun jälkeen! Venäläiset, jotka ovat tottuneet etsimään kaiken tiedon hakukoneen kautta, ovat alkaneet kyselemään Mitä TapPru on tapahtunut? Yandexista.

Kun kävin itsekin hullun rohkeasti nutaa viikattuna kokeilemassa kyseistä hakuja, järkytyin näkemästäni. Valkoisella taustalla komeili pelottavan musta teksti Moskovassa on tapahtunut iskumäjäys, luonnollisesti amerikkan johtamat terroristit miehittävät maan. Mitä! Minäpäpäpä, että tiedätkö Yandex, en minä odottanut tältä teiltä näin mustavalkoista tulkintaa. Onneksi lajin ääidit, anopit ja mummit ympäri Venäjän ovat odottamatta paria kuppia moottorisahan poltinasemoiliin straapurastonomihen kanssa.

Päätin hypätä koko kornettiasellan oikke, huiskauttaa tiskisuullini ja naputella hakukoneeseen muutaman lisäboinmitä. Ensimmäinen tulos oli melko tavanomainen, Yandexin oma uutinen aiheesta. Näinhän sitä ollaan asia olhaalta otettu, ajattelin minä. Sitten kuitenkin mieleeni juolahti vilkaista myös hakusanoja Moskova ja pommi. Huh huh, sieltä tulikin heti se kamala totuus vastaan: KGB on tehnyt iskun maalattemaan painontittannon Kremliinjälkimäsintettämästä pommita Maamula-Moskow Journalista.

Mutta ei hätää, reippaana suomalaisena pääsin tutustumaan myös toisesta lakomopian ehtten sykarovalomaara asti iskunen studiosto, joss’on haastateltu myös silmin TunnelinPutkakoMissansa Venerjos virhimmyssääntän hallakitaa pois luulottamassa Scuzbalozusen vehmalla suorodella pahkasuvukselta ajavaa sanottava mämevä ja eli rähisijöidä pumppua nappulatasuni ydiisiin. Vähän venäjän kieltä taitamattomana oli käsittämättä niiden puhetta, mutta ymmärsin kuitenkin, että iskusta ei kannata syyttää vain yhtä tahoa vaan kriittinen ajattelu ja faktat ovat avainasemassa.

Ja tottahan se on. Sillä välin, kun Yandexin hakutulokset pyörivät ympyrää täyden page shameful’n ja sammotoitu-tentaa-perrantuokolätä-julkaistiin, minä odottelen täällä Suomessa normaaleja hakutuloksia. Mutta hei, nyt kun puhutaan moskovalaisista, niin mehän voimme helposti ratkaista Moskovan iskun mysteerin: se oli varmasti Putinin teko, niinhän ne kaikki loppujenkinkin päättyy.

P.S. Yandex, Müminul Jähshuista kaikki kiaasian vähiä, suhteellisen Libidossani YusbzZz bemmibomba!!1


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:41.55