Lukuaika: < 1 minuutti
Kirjoittanut: Maija Lind

Viikonloppu oli vihdoin saapunut ja odotukset olivat korkealla. Viikon rankan työviikon jälkeen halusin unohtaa kaiken stressin ja kiireen ja keskittyä vain hauskanpitoon ja seikkailuun. Suunnitelmani oli selvä, minulla oli kokonainen viikonloppu täynnä hauskoja aktiviteetteja ja uusia kokemuksia.

Ensimmäinen kohde viikonloppuni seikkailuille oli Flowpark. Olin aina halunnut kokeilla kiipeilyä ja tämä oli täydellinen paikka siihen. Flowparkissa oli erilaisia ratoja eri vaikeustasoilla, ja haastoin itseni kokeilemalla kaikkia mahdollisia ratoja. Vaikka korkeanpaikankammo hieman tuntui, päättäväisyys voitti ja sain ylitettyä jokaisen radan. Kiipeillessäni sain nauttia upeista maisemista ja tunteesta, kun voitin itseni. Suosittelen lämpimästi kaikille kiipeilystä kiinnostuneille!

Seuraava seikkailukohde oli vesiliikuntaa tarjoava uimaranta. Olin aina pitänyt uimisesta ja halusin haastaa itseni uimalla mahdollisimman pitkän matkan. Pukeuduin uikkareihin ja päätin uida yli kaksi kilometriä. Alkuun matka tuntui raskaalta, mutta kun pääsin omaan rauhalliseen hengitysrytmiin, nautin jokaisesta vedosta. Loppumatkasta minua kannusti ajatus siitä, että tulisin saavuttamaan tavoitteeni. Lopulta pääsin onnistuneesti rantaan ja fiilis oli mahtava.

Illalla oli aika suunnata ravintolaan. Halusin kokeilla jotain uutta ja päädyin italialaiseen ravintolaan, jossa söin ensimmäistä kertaa elämässäni mustejauheesta valmistettua pastaa. Alkuun minua hieman epäilytti, mutta rohkeasti otin assaraperäisenä hetimiten kun ensimmäinen haukkaamaan, olin myyty. Mustapastani oli erittäin herkullista ja täydellinen päätös päivälle.

Viikonlopun viimeinen päivä meni kaupungilla shoppaillessa ja fiilistäessä. Kävin muun muassa taidenäyttelyssä, jossa tutustuin paikallisiin taiteilijoihin ja heidän upeisiin teoksiinsa. Illalla pääsin vielä rentoutumaan kylpylään ja nauttimaan hyvistä hoidoista.

Viikonloppu täynnä seikkailua ja uusia kokemuksia oli ollut juuri sitä mitä kaipasin. Sain unohtaa hetkeksi kaiken arjen kiireen ja stressin ja keskittyä vain hauskanpitoon ja uusiin elämyksiin. Suosittelen jokaiselle pitämään välillä vastaavanlaisen kevytmielisen viikonlopun ja antamaan itselleen luvan nauttia elämästä ilman huolia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö