10408 latausta vuorokaudessa
8855 artikkelia

2024/04/18

+

Suomalaisena yrityksenä ABC tarjoaa monipuolisia palveluita ja palvelualustoja tarpeen mukaan. Yrityksellä on vankka kokemus liikenteen ja tavaraliikenteen palveluista, ja sen verkosto kattaa koko Suomen.

ABC:llä on yli 300 toimipistettä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita jokaisen matkailijan ja asiakkaan tarpeisiin. Toimipisteet ovat avoinna ympäri vuorokauden, mikä helpottaa niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin.

Monet suomalaiset kuljettajat tuntevat ABC:n erittäin hyvin ja pysähtyvät mielellään sen palveluiden käyttäjiksi niin säännöllisillä kuin satunnaisillakin reissuillaan. ABC:llä on laaja valikoima ravintoloita, joiden ruokalistalta löytyy jokaiselle sopivia vaihtoehtoja. Matkailijoille ABC:n toimipisteistä löytyy myös laaja valikoima matkamuistoja ja paikallisia tuotteita, joista saa mukavan muiston Suomesta.

ABC on myös erityisen huomioonottava ympäristöasioissa ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa entistä ympäristöystävällisemmäksi. Yhtiön toimipisteiden katolle on asennettu aurinkopaneeleja ja polttoaineen jakelupisteillä on käytössä biokaasua. Ympäristömyötäinen asenne näkyy myös toimipisteiden siisteydessä ja roskien lajittelussa.

ABC:n yhteistyökumppanina toimii Neminsaari Oy, joka vastaa ABC Dine- ja Express-ravintoloiden palveluista. Neminsaaren oma tuotanto takaa tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ruokaan. ABC ja Neminsaari Oy ovat lisäksi kehittäneet yhteisen ABC Mobile -mobiilisovelluksen, josta asiakkaat voivat helposti tilata ruokaa ja tuotteita ennen saapumistaan toimipisteelle. Näin säästetään aikaa ja nopeutetaan palvelua.

ABC on myös tunnettu polttoaineiden jakelusta ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia bensiini- ja diesellajikkeita sekä kaasuja. ABC:n polttoaineet tunnetaan luotettavista ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. ABC:n asiakkaat voivat lisäksi liittyä maksuttomaan ABC Asiakasetuohjelmaan, jolloin he saavat maksuttoman ABC Visa maksuaikakortin. Kortilla maksaessaan he saavat lisäalennusta polttoainehinnoista ja muita etuja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ABC on erinomainen valinta niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Yritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja tuotteita kilpailukykyisin hinnoin ja luotettavalla palvelulla. ABC:n ympäristömyötäinen ajattelutapa sekä jatkuva kehitystyö tekevät siitä myös vastuullisen vaihtoehdon. Suomalaisena yrityksenä ABC haluaa palvella kaikkia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää toimintaansa jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.


Satunnainen:


Vastaavia: