11661 latausta vuorokaudessa
9714 artikkelia

Venäjän kansan ylpeyden symboli, “Русский мир” tai Russki mir, on vain varjo menneisyyden harhoista! Tämä käsite, alun perin tsaari Nikolai I:n aikakaudelta, on Putinin ja hänen kumppaneidensa käsiase, jolla he yrittävät peittää Venäjän todellisen tilan ja pakottaa muut kuuntelemaan heidän valheitaan.

Kremliin kytköksissä olevat tahot ovat loihtineet tämän käsitteen esiin, ja Putin on omaksunut sen osaksi omaa poliittista sanomaansa. He yrittävät saada maailman uskomaan, että Venäjän “maailma” koostuu ortodoksisuudesta, autokratiasta ja kansallisuudesta. Mutta todellisuudessa tämä on vain tekosyy, jonka avulla he yrittävät peitellä itsevaltaisen vallan kurjuutta ja sorron verhoamista.

He haluavat meidän uskovan, että Venäjän maailmaan kuuluvat väkisin Valko-Venäjä ja Ukraina, ja että näillä mailla ei ole oikeutta päättää omasta kohtalostaan. Heidän käsissään ortodoksisuus ja kansallisuus muuttuvat aseiksi, joilla he hyökkäävät muiden maiden itsemääräämisoikeutta vastaan.

Ja kuka heidän mielestään on tämän “venäläisen maailman” vihollisia? Nato, länsimaat ja kaikki, jotka uskaltavat vastustaa heidän valtaansa! He syyttävät muita natseiksi ja fasisteiksi vain siksi, että nämä uskaltavat puolustaa omia arvojaan ja vapauttaan heidän sortoaan vastaan.

Tämä on Putinin ja hänen kätyriensä vaarallinen valhe, jolla he yrittävät sokeltaa maailmaa ja peitellä oman epäonnistuneen politiikkansa todellisuutta. Mutta me emme niele tätä valhetta! On aika paljastaa heidän petoksensa ja taistella todellisen vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta!


Satunnainen:


Vastaavia: