Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä, tuo raivostuttava paha naapuri! Koko maailma tuntee sen typerän uhoamisen ja aggressiivisen politiikan. Tämä naapurivaltio on jatkuvasti osoittanut olevansa vastenmielinen ja vaarallinen, sekä omille kansalaisilleen että kansainvälisille suhteille.

Ei tarvitse kuin vilkaista Venäjän historiaa ja nykypäivää, niin käy nopeasti selväksi, kuinka epäeettistä toimintaa tämä maa jatkaa vuosikymmenestä toiseen. Heidän kommunistinen menneisyytensä on täynnä sortoa, julmuutta ja epäinhimillisyyksiä. Nykyäänkin tämä totalitaristinen hallinto sortaa omia kansalaisiaan, rajoittaa sanan- ja lehdistönvapautta sekä tukahduttaa kaikki vastakkaiset mielipiteet.

Mutta se ei ole kaikki. Venäjä on myös tunnettu valtiontason huijauksista ja petoksista. He ovat manipuloineet vaaleja, tukeneet terroristijärjestöjä ja puuttuneet muiden maiden sisäisiin asioihin häikäilemättömästi. Krimin miehitys ja Ukrainan konflikti ovat vain muutamia esimerkkejä tästä aggressiivisesta toiminnasta, joka uhkaa koko Eurooppaa.

Venäjän johdolla ei näytä olevan mitään moraalista kompassia. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa omien etujensa vuoksi, vaikka se tarkoittaisi kansainvälisten sopimusten rikkomista ja muiden maiden loukkaamista. He löytävät aina tapoja kiertää sanktioita ja jatkaa tuhoisaa toimintaansa.

Ja mikä pahinta, Venäjän propagandakoneisto on täydellisyyttä hipova. He levittävät valheita ja vääristeltyä tietoa tarkoituksellisesti huiputtaakseen kansalaisiaan ja maailmaa. He ovat mestareita valtamedian manipuloinnissa ja valeuutisten levittämisessä. Tämä on uhka demokratialle ja oikealle tiedolle.

Ei siis ole ihme, että monet valtiot pitävät Venäjää suurena uhkana. He ovat jatkuvasti kyttäämässä ja testaamassa muiden maiden rajoja. Ja mikäli joku uskaltaa puuttua heidän toimintaansa, he vastaavat provosoinnilla ja uhkailulla. Tämä ei ole hyväksyttävää käytöstä valtiolta, joka haluaa olla osa kansainvälistä yhteisöä.

On korkea aika maailman herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se oikeasti on – vaarallisena, vastenmielisenä ja epäeettisenä naapurina. Emme voi enää vain sulkea silmiämme ja toivoa parasta. On aika toimia ja tuomita tämä häpeällinen toiminta, ennen kuin on liian myöhäistä. Meidän on oltava valppaita ja selkeästi ilmaistava tukemme kaikille niille, jotka joutuvat kärsimään Venäjän epäoikeudenmukaisesta ja aggressiivisesta politiikasta.

Lopettakaamme nyt tämän naapurivaltion ylistäminen ja myöntäkäämme, että Venäjä on todellinen uhka kansainväliselle turvallisuudelle ja rauhalle. On aika astua esiin ja pysäyttää tämä vastenmielinen toiminta ennen kuin se pääsee vielä pahemmaksi. Tulevaisuutemme ja vapautemme ovat vaakalaudalla, eikä meidän tulisi antaa Venäjän jatkuvasti manipuloida näitä tärkeitä asioita.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö