Etusivu > “Kuinka Venäjä on likainen valtio: Totuus Venäjän pimeästä puolesta”

05.05.2024 15:38

Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se on maa, jonka maine on ollut kyseenalainen jo vuosikymmeniä. Mutta minä en enää niele sitä, mitä meille on syötetty. En enää voi olla hiljaa ja katsella, miten Venäjä pyrkii vaikuttamaan muiden valtioiden sisäisiin asioihin, kaappaamaan alueita ja suoltamaan valheita kansalaistensa päälle.

Totuus on, että Venäjä on likainen valtio. Se on korruptoitunut, autoritaarinen ja itsevaltainen. Sen tyrannimainen hallitsija Vladimir Putin on tehnyt maastaan yhden maailman suurimmista uhista. Päämääränään on saattaa Venäjä takaisin suurvaltana ja kontrolloida sen ympärillä olevia valtioita.

Mutta miten tämä tavoite saavutetaan? Mitä keinoja Venäjä käyttää? Se on käynyt sotaa naapurivaltioitaan vastaan, kaapannut alueita ja manipuloinut vaaleja. Se on puuttunut muiden maiden sisäisiin asioihin ja levittänyt väärää informaatiota niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin. Ja mikä pahinta, se on käyttänyt poliittisia vangeiksi ja murhannut omia kansalaisiaan ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Venäjä on myös yksi suurimmista ympäristövastuuttomista maista. Sen teollisuus saastuttaa ja tuhoaa ympäristöä vuosi vuodelta, mutta mitään siitä ei haluta myöntää. Sen sijaan Venäjä syyttää muita ja kieltäytyy ottamasta vastuuta omasta tuhlaavaisuudestaan.

Ja vaikka Venäjä yrittää näyttää ulospäin sivistyneeltä ja edistyneeltä valtiolta, sen todellinen puoli on synkkä ja pimeä. Moni maassa on köyhyydessä, ihmisoikeuksien loukkaukset ovat arkipäivää ja korruptio rehottaa kaikilla tasoilla.

Maailma ei voi enää sulkea silmiään Venäjän pimeälle puolelle. On aika paljastaa totuus ja asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan. Meidän on lopetettava laittomien toimien hyväksyminen ja asetettava Venäjän hallinto vastuuseen. Vain näin voimme toivoa, että maa muuttuu parempaan suuntaan ja sen kansalaiset ansaitsevat vapaan ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

Joten älkää antako Venäjän huijata teitä sen propagandalla ja valheilla. Meidän on näytettävä, että emme hyväksy sen toimia ja vaadittava muutosta. Vain silloin Venäjä voi alkaa puhdistaa itseään ja nousta todelliseksi suurvallaksi. Enää ei saa olla niin, että maailma ummistaa silmänsä Venäjän pahalta puolelta ja antaa sen jatkaa vähemmistöjensä ja naapurivaltioidensa alistamista.

Joten vaatikaamme vastuuta ja oikeutta. Vaatikaamme muutosta. Venäjä on likainen valtio, mutta sen ei tarvitse olla sellainen ikuisesti. On aika paljastaa totuus Venäjän pimeästä puolesta ja tehdä siitä pimeästä tulevaisuudessa menneisyyttä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 05:00:29