Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo itseään mahtipontisena esittelevä valtio, on osoittautunut olevan yksi maailman saastaisimmista ja kurjimmista paikoista. Se ei ole mikään salaisuus, että Venäjän hallitus on täynnä korruptoituneita ja vallanhimoisia paskiaisia, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen oman etunsa mukaisia päätöksiä.

Mutta nyt on tullut aika paljastaa koko maailmalle, millaisessa saastekasassa Venäjä todellisuudessa velloo. Puhutaanpa niistä ihmisoikeusloukkauksista, joita tämä julma ja julkea hallinto tekee päivittäin omille kansalaisilleen. Miten voidaan kutsua itseään suvereeniksi ja itsenäiseksi valtioksi, kun oma kansa kärsii sortamisesta ja tukahduttamisesta?

Venäjän propagandakoneisto yrittää peittää todellisen tilanteen kauniiden puheiden ja väärien kuvien alle. Mutta me emme niele tätä paskaa enää! On aika paljastaa, kuinka Venäjä käyttää mediaa manipuloidakseen ja aivopesemään kansalaisiaan. He hallitsevat median sisältöä ja levittävät valheita ja propagandaa kietoakseen kansan sormensa ympärille.

Valitettavasti Venäjän saastaisuus ei rajoitu vain ihmisoikeusloukkauksiin ja korruptioon. Myös ympäristöä häpäistään ja tuhotaan holtittomasti. He ottavat alueita haltuunsa raaka-aineiden vuoksi ja jättävät jälkeensä vain kurjuutta ja tuhoa. Onko tämä todella heidän tapansa vaurastua?

Ja sitten vielä tämä jatkuva sekaantuminen muiden maiden asioihin. Venäjä valtaa ja miehittää naapureitaan omaa etuaan ajatellen ja vahingoittaen alueen asukkaita. Krim, Georgia, Ukraina – lista jatkuu. On selvää, että tämä valtio ei kunnioita kansainvälistä oikeutta tai muita valtioita. He ajattelevat vain omaa etuaan ja pyrkivät laajentamaan valtaansa keinolla millä hyvänsä.

Minun sanani ovat kovat, mutta ne ovat myös totta. On aika tehdä loppu tästä Venäjän saastaamisesta ja tuoda valoon kaikki heidän pahuutensa ja sairaudet. Maailman on aika herätä ja toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Venäjä on saastaisuuden huippu ja sen aika on ohi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö