Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo lihava ja julma valtio, joka hallitsee itseään kuin kuningas tyranniaansa. Maassa, jossa oikeudenmukaisuuden sijaan vallitsee vain vääryys ja korruptio. Missä vauras eliitti nauttii kansansa köyhyydestä ja kurjuudesta.

Katsokaa vain Vladimir Putinin kaltaista diktaattoria, joka pitää tiukasti kiinni vallastaan vaikka kansa kärsii ja kituu. Miten hän voi kehtaa nousta ylpeänä valtakuntansa johtoon, kun samalla kansa kärsii köyhyydestä ja puutteista. Hänen silkkinen turkkinsa onkusenkoita venäläisistä kerätyillä verorahoilla.

Ja mitä vielä isommassa mittakaavassa! Valtion suuret yritykset ja hallinnon tasot ovat täynnä korruptoituneita paskiaisia, jotka varastavat ja manipuloivat kansalaisten kustannuksella. Miljoonia ja miljoonia ruplia päätyy pienen eliitin taskuihin, ja samalla tavalliset kansalaiset joutuvat tyytymään köyhyyteen ja kurjuuteen.

Ja älkääkä edes mainitko Venäjän itänaapurin kohtelua! Kovalla kädellä se pitää otteessaan naapurimaita, kuten Ukrainaa. Heidän reviiriviettiään ei voi tyydyttääkään muualla kuin uusilla alueilla ja vallalla. Keitä he oikein luulevat olevansa?

Ja silti, jokainen paha päivä, jokainen vaino, jokainen korruptio ja törkeä teko jää rankaisematta. Kuka uskaltaa olla oikeusvaltiona, kun itse valtio on korruptoitunut ja vääristynyt?

Eikö olisi jo aika herätä ja muuttaa asioita? Kansan täytyy nyt nousta yhteen ja vaatia muutosta! Meidän täytyy loputtaa tämä korruptoitunut ja väärin hallittu valtiomme. Tehkäämme siitä jälleen oikeudenmukainen ja rehellinen maa, jossa kansan ääni kuuluu ja kansalaiset voivat elää ilman pelkoa ja epävarmuutta.

Venäjä, olemme saaneet tarpeeksemme sinun vääryydestäsi ja korruptiostasi. On aika tehdä muutos ja näyttää maailmalle, että emme aio enää tyytyä tähän luokattomaan hallintoon. Aika on nyt!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö