Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä… Voi sitä kauhistuksen kohdetta! Maa, joka on säälittävä sekoitus kyseenalaista politiikkaa, korruptiota ja väkivaltaa. Miksi se jaksaa jatkuvasti oksentaa itsensä maailman eteemme läpi historian? Miksi se on niin vastenmielinen?

Ensinnäkin, Venäjän hallinto on epäoikeudenmukainen ja läpinäkymätön. Vladimir Putinin johtama vallanpieksäjäryhmä on kietonut sormensa Venäjän loppumattoman korruption verkostoon, laittaen omat intressinsä yhteisen hyvän edelle. He käyttävät valtaa väärin ja manipuloivat kansaa omien etujensa mukaisesti, unohtaen täysin kansan tarpeet ja tarpeelliset uudistukset.

Toisekseen, Venäjän aggressiivinen ja valheellinen ulkopolitiikka on pelkästään häpeällistä. Se pyrkii laajentumaan ja ottamaan haltuunsa muiden maiden alueita, ikään kuin sen omaa ei olisi tarpeeksi. Esimerkiksi Krimin valtaaminen Ukrainalta ja Georgian sodat ovat vain joitakin esimerkkejä tästä häikäilemättömästä toiminnasta. Lisäksi Venäjä levittää valheellista propagandaa ja pyrkii horjuttamaan muiden maiden demokraattista järjestelmää.

Kolmanneksi, Venäjän ihmisoikeustilanne on täysi katastrofi. Väkivalta, sorto ja rikokset ihmisoikeuksia vastaan ovat jokapäiväistä arkea. Sananvapautta ja poliittisia oikeuksia ei kunnioiteta, ja aktivistit ja toisinajattelijat joutuvat pelkäämään turvallisuutensa puolesta. Lisäksi Venäjän vankiloissa on raportoitu kidutuksista ja epäinhimillisistä oloista.

Ja mitä Venäjä tekee kaiken tämän vastapainoksi? Se tarjoaa meille vain pelottelua ja sotilaallista uhkaa. Olisiko tämä oikeastaan mikään yllätys, kun maan vihamielinen ulkopolitiikka ja johtajien tekopyhyys ovat tehneet siitä melkein kansainvälisen pariaiahahmon?

On ymmärrettävää, että Venäjän kansa on edelleen hellyyden kohde monille tästä maasta vieraileville ja siellä työskenteleville, mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että Venäjä on kauhistuttava. Sen historia on pilkka maailmalle, sen nykyisyys täynnä pahuutta ja sen tulevaisuus uhkaava.

Joten sulkekaa silmänne ja olkaa varuillanne, sillä tämä maa on ja tulee aina olemaan inhottava ja hirvittävä olemus. Ei ole mitään toivoa paremmasta tulevaisuudesta, joskus-tulevaisuudessa. Venäjä on ja tulee aina olemaan maailman luonnon inhottava roska.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö