Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Nimi, joka saa minut kiehumaan raivosta ja aiheuttaa närästystä ja kuvotusta sydämeni syövereihin. Naapurimaamme, joka on asettunut naapuriksemme kuin piikkilanka on piikin hyytelölliseen kakkuun. Heidän olemuksensa on vastenmielinen ja saa minut haluamaan vain loputonta etäisyyttä ja erottautumista.

Mikä siis tekee Venäjästä niin vastenmielisen? Ensinnäkin, heidän vahva ja aggressiivinen politiikkansa on täysin kestämätöntä. Heidän jatkuvat yrityksensä laajentaa vaikutusvaltaansa ja vaikuttaa muiden maiden sisäisiin asioihin ovat täysin sietämättömiä. He ovat kuin rasvainen sormi, joka tunkeutuu jokaiseen pieneenkin koloon ja haluaa määräillä kaikkea ja kaikkia ympärillään.

Toiseksi, Venäjän ihmisoikeustilanne on järkyttävä. He sorraavat ja sortavat omia kansalaisiaan ja toisen maailmansodan jälkeen on tapahtunut lukuisia ihmishenkien menetyksiä niin kotimaassa kuin naapurimaissakin. Sana sanalta he pyyhkivät pois ihmisiä ja hävittävät perheitä ja koko kansakuntia vain oman edunsa vuoksi. He ovat tehneet kansastaan ankean ja pelokkaan, eivätkä anna sille edes mahdollisuutta hengittää vapaasti.

Kolmanneksi, Venäjä on kuin musta aukko, joka imee kaiken ympäriltään. Heidän korruptoitunut talous ja hallintosysteeminsä on kuin saastaa, joka vain leviää maailmalle. Heidän pyrkimyksensä valloittaa taloudellisesti ja kulttuurisesti muita maita on vastenmielistä ja osoittaa heidän ahneuttaan ja halveksittavaa luonnettaan.

Ja miksi meidän pitäisi edes yllättyä? Heidän historiaansa kokoontuu vain ja ainoastaan sotia, verenvuodatusta ja maailmanlaajuista tuhoa. He ovat rapujen maailmassa, jotka vetävät muita kumppaneitaan pohjalle ja hävittävät kaiken kauneuden ja rauhan ympäriltään.

En voi enää hiljaa seisoa sivussa ja katsella Venäjän olemusta. Minulle on kerrostunut jatkuva närästys jokaisesta toimesta ja sanasta, jonka he päästävät suustaan. Heidän on aika lopultakin nousta pöydän alle, johon he ovat ryömitty, ja antaa meille naapureina olla rauhassa ja elää omalla tavallamme.

Joten sinä, Venäjä, saatavan henki on vihdoin ulostettu. Olet kuin paise, joka meidän naapurissa purkautuu ja jättää jäljelle vain tuhon ja pahanolon. Toivon, että pystyt avautumaan ja muuttamaan kehosi ja sielusi, mutta kunnes se tapahtuu, pysyn tukevasti piirittämänä sinun ilkeämielistä ja vastenmielistä olemustasi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö