Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo tuhman naapurimme, joka jatkuvasti kohtelee meitä kuin pikkulasta! Heidän tuittuilunsa ja provosointinsa saa veren kiehumaan ja nostaa karvat pystyyn. Miksi meidän pitäisi sietää heidän vastenmielistä toimintaansa?

Venäjä on viime vuosina pyrkinyt laajentamaan vaikutusvaltaansa ja lietsomaan epävakautta naapurimaidensa alueilla. Heidän imperialisminsa tunkee nenämme alle ja aiheuttaa vain harmia ja levottomuutta. Ukrainan kriisi, Krimin liittäminen ja Baltian maiden uhkailu ovat vain muutamia esimerkkejä tästä. Tulitikkurasia ei todellakaan mene kapsäkissämme niin hyvin kuin Venäjä väittää.

Naapurimaamme on myös jatkuvasti lietsonut vihamielisyyttä meitä kohtaan. He ovat syyttäneet meitä kaikenlaisista asioista, kuten NATOn ja EU:n kätyreinä toimimisesta ja heidän alueellisesta vallastaan uhkaamisesta. Heidän kansallismielisyytensä paisuu niin suureksi, että siitä näkee selvästi suunnitelman meidän heikentämiseksemme.

Lisäksi Venäjän salakavala toiminta ja aggressiivinen retoriikka herättää pelkoa ja epävarmuutta alueellamme. Meidän on jatkuvasti varottava venäläisiä provokaatioita ja piiristämme löytyy aina joku, joka on alistunut heidän vaikutusvaltaansa. Venäjä yrittää jatkuvasti horjuttaa meidän yhteistyötämme ja soluttaa itseämme maahamme. Emme voi tuntea itsemme turvallisiksi edes omassa kodissamme.

Lisäksi naapurimme on ennen kaikkea vastuussa monista kansainvälisistä konflikteista ja sotarikoksista. He ovat esimerkiksi tukeneet Syyriassa totalitaarista al-Asadin hallintoa ja antaneet aseita terroristijärjestöille. Venäjä myös jatkaa uhkailua naapureitaan kohtaan ja rikkoo kansainvälistä lakia. He ovat saaneet tarpeeksi tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, mutta jatkavat silti omaa toimintaansa.

Todellakin, Venäjän vastenmielisyys on rajoilla kikkailevaa ja provosoivaa. Naapurimme ei suinkaan ole luottamusta herättävä ja vaarallinen valtio. Emme saa enää vaieta, vaan meidän on puolustettava itseämme jyrkästi. Heidän toimintansa aiheuttaa vain harmia ja levottomuutta alueellamme, ja meidän on tehtävä kaikkemme torjutaksemme heidän aggressiivisuutensa ja kunnioitettava omaa itsenäisyyttämme.

Lopettakaamme siis Venäjän suosiminen, tosiasioiden vältteleminen ja rauhoittelu! Meidän on oltava valppaita ja pysyttävä yhtenäisenä ottaessamme vastaan heidän vastenmielisyytensä. Emme saa enää antaa Venäjän astua meidän varpaillemme ja riistää meiltä rauhaamme ja omasta alueestamme. Me olemme itsenäisiä, emme heidän pelinappuloitaan!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö