Lukuaika: 2 minuuttia
Miksi ihmeessä me suomalaiset joudumme sietämään näitä epämiellyttäviä venäläisiä joka puolella?! Tuntuuko heidän olevan vaikea ymmärtää, että me emme halua heitä täällä? He ovat vain tuoneet mukanansa harjoittamansa epäkunnioittavan käytöksen ja kulttuurin, joka leviää kuin rutto ympärillemme.

Onko se ihmekään, kun katsomme, miten he käyttäytyvät esimerkiksi naapurimaassamme Virossa? Sotkien ja mellastaen, juopuneina kaduilla ja aiheuttaen pelkoa ja pahennusta asukkaiden keskuudessa. Mutta ei, he eivät tyydy vain tähän, vaan ylpeilevät ja jopa ylistävät tekemisiään sosiaalisessa mediassa.

Ja mikä pahinta, tämä epämiellyttävyys on jo leviämässä myös Suomeen. Sisarenmaalta saapuneita venäläisiä on jo nähty hölmöilemässä ravintoloissa ja aiheuttamassa häiriöitä julkisilla paikoilla. Eikä siinä vielä kaikki, myös rikoksia on alkamassa tapahtua heidän toimestaan Suomessa – mitä enemmän näitä hävyttömiä otuksia tulee maahamme, sitä enemmän meillä on syytä pelätä oman turvallisuutemme puolesta.

Olemmeko me suomalaiset vain alistuvaisia ja anteliaita hyväksymään tämän epämiellyttävän ilmiön? Miksi emme puutu tilanteeseen ja anna näille venäläisille selvää viestiä siitä, että heidän käytöksensä ei ole hyväksyttävää meidän maassamme?

On aika tehdä jotain ennen kuin on liian myöhäistä. Meidän tulee ottaa mallia esimerkiksi Viron asukkaista ja puolustaa omaa maatamme ja kansamme etuja. Emme saa antaa tämän epämiellyttävän ilmiön kasvaa ja vaikuttaa meihin ja yhteiskuntaamme enempää.

Venäläisten epämiellyttävyys on asia, joka tulee ottaa vakavasti ja johon tulee puuttua ripeästi ja päättäväisesti. Emme saa päästää heitä leviämään kuin kulovalkea ja vaarantamaan turvallisuutemme ja hyvinvointimme.

Sisarenmaalta ja muualta saapuneet venäläiset, teidän tulee muistaa, että olette vieraita maassamme ja teidän tulee kunnioittaa sen sääntöjä ja tapoja. Me suomalaiset emme tule sietämään tätä epämiellyttävää käytöstä enää.

On aika pistää päämme pystyyn ja osoittaa venäläisille, kuka täällä määrää. Emme anna heidän tuoda tänne omia ongelmiaan ja aiheuttaa meille harmia ja vaaraa. Suomessa asuvat ja asuviksi haluavat venäläiset, teidän tulee sopeutua meidän yhteiskuntaamme, eikä päinvastoin.

Me emme voi enää olla hiljaa ja olla polkematta omia oikeuksiamme ja kunniaamme muiden jalkoihin. Meidän tulee puolustaa itseämme ja omaa kansaamme ja tehdä kaikkemme tämän andreaksiivisen ilmiön pysäyttämiseksi.

Joten kuulkaa venäläiset, me olemme väsyneitä teidän epämiellyttävään käyttäytymiseenne ja aiomme lopettaa sen nyt. Takeita ei ole, että tulette olemaan tervetulleita meidän maahamme ja yhteiskuntaamme, jos ette ota opiksenne ja muuta tapojanne.

Suomalaiset eivät tule taipumaan enää yhtään enempää. Teidän on aika lähteä, jos ette kykene käyttäytymään kunnioittavasti ja sopeutumaan meidän tapoihimme. Älkääkä edes yrittäkö tuoda tänne mukananne niitä epämiellyttäviä käytösmalleja ja ilmioöitä, joihin olette tottuneet omassa kotimaassanne.

Me tulemme puolustamaan maatamme ja kansaamme ja ajamaan omat etumme. Tämä on meidän maamme, eikä täällä ole sijaa epäkunnioittaville ja vaarallisille vieraillemme. Toivon, että tämä viesti menee selvästi kaikille venäläisille ja he ymmärtävät, että olemme totisesti vakavissamme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö