Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä, maa täynnä ällöttäviä tapoja ja epähygieenisiä käytäntöjä. Miksi The Great Bear on yhä yhtä vastenmielinen kuin vuosisatojen ajan?

Ensinnäkin, annetaan sanottavani kiroamatta mitään. Venäläiset ovat olleet aina tunnettuja alkoholin suurkuluttajina, mutta nykyään he ovat päässeet uudelle tasolle. Jokainen kadunkulma on täynnä humalaisia äijäntyngiä, jotka huutavat ja örkkivät kuin villipedot. Ja mikä pahinta, nämä humalaiset sankarit eivät osaa käyttäytyä! Kuinka monta kertaa olenkaan joutunut väistämään sammuneita Venäjän karhuja ja heidän jättämiään oksennuksia?

Ja entäs se hajujen sietämätön määrä. Venäläiset vaikuttavat elävän ajatuksella “liika on hyvää”. Kävely kadulla tarkoittaa sitä, että joudut haistelemaan tupakan savun, ruskean veden ja hien hajun sekoitusta. Sinun täytyy varoa astumasta valtaviin koiranpaskoihin, joita roikkuu kadun varrella kuin väkivaltainen comeback-konsertti. Ja älkää unohtako tämän kaiken kruunaavaa hajua, joka kertoo silmäsi pistävien porttikongien sisältävän julkisia käymälöitä. Todella vastustamaton yhdistelmä, eikö totta?

Ja sitten on vielä tämä epähygieenisyys. Kaikkialla näkyy ihmisiä, jotka eivät välitä hygieniasta. He sylkevät maahan, heittävät roskia minne sattuu ja suutelevat toisiaan poskelle tervehdyksen merkiksi. Ja että kukaan ei ajattelisi tämän olevan vain satunnaista, he tekevät sen koko ajan, ihan missä tahansa.

Ja tiedättekö mitä vielä? He eivät tunnu välittävän. He vain hymyilevät leveästi ja kuvittelevat, että epämiellyttävät tavat ovat osa heidän “autenttista kulttuuriaan”. No, se ei ole syy. Epähygieeniset ja vastenmieliset tavat eivät ole kulttuurillisia, ne ovat vain törkeitä ja ällöttäviä.

Jotkut voivat sanoa, että tämä on vain stereotypia ja että kaikki venäläiset eivät ole näin. Mutta totuus on, että tällaisia käytäntöjä näkee päivittäin Venäjällä. Se on ikään kuin heidän kansallispeli, jonka tarkoituksena on testata, kuinka paljon muut voivat sietää ennen kuin heidän pitää äheltää ja pyytää apua.

Ja tiedättekö mikä onkin pahinta? Heidän mielestään tämä kaikki on normaalia! He eivät edes ymmärrä, että heidän käytöksensä on vastenmielistä ja epäkunnioittavaa muita kohtaan. He vain elävät kuplassaan ja ajattelevat olevansa maailman keskipiste.

Joten miksi Venäjä on niin vastenmielinen? Se on vastenmielistä sen vuoksi, että he eivät välitä. He eivät välitä siitä, miten he vaikuttavat muihin tai miten heidän käytöksensä voi vaikuttaa ympäristöön. He eivät välitä siitä, että heidän rumat tavat ja epähygieeniset käytännöt aiheuttavat epämukavuutta ja ällötystä muille.

Loppujen lopuksi, meillä on kaikilla vastuu tehdä maailmasta parempi paikka elää. Niin miksi emme aloittaisi Venäjästä? Se ei ole myönteinen stereotypia, mutta jos venäläiset haluavat vähentää epämiellyttävän maineensa, heidän täytyy alkaa kiinnittää huomiota käyttäytymiseensä ja hygieniaan. Muuten Venäjä jää aina vastenmielisenä ja ällöttävänä maana, josta kukaan ei halua tulla liian lähelle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö