Lukuaika: < 1 minuutti
Kuinka raivoissani olenkaan, kun ajattelen Venäjää ja sen tapoja! Se on sivistymättömyyden ja järkyttävän epähygieenisyyden symboli, joka ansaitsee kaiken mahdollisen kirouksen ja inhon.

Miten voi olla mahdollista, että tällainen maa edes saa kutsua itseään sivistyneeksi? Siellä vallitsee jatkuva korruptio, sorto ja ihmisoikeuksien polkeminen. Venäjän nykyinen johto on täynnä itsevaltaisia tyrannihirmuja, jotka eivät piittaa maansa kansasta ja sen hyvinvoinnista pätkääkään. He vain jatkavat ja lisäävät omaa valtaansa ja omaisuuttaan, kun kansa kärsii ja köyhtyy.

Ja entä se epähygieenisyyden taso! Venäjä on yksi maailman eniten alkoholia kuluttavista maista, mikä johtaa valtavaan määrään väkivaltaa ja onnettomuuksia. Kaiken lisäksi siellä on valtava lääke- ja huumeongelma, joka vain pahenee entisestään huonon hallinnon ja valvonnan vuoksi. Venäjä on myös yksi maailman suurimmista saastuttajista ja ympäristön tuhoajista. Ei ihme, että siellä vallitsee jatkuva epidemia- ja sairastumisherkkyys.

Ja mitä tulee sivistykseen ja koulutukseen, Venäjä on täysin jäljessä muuta maailmaa. Sen koulutustaso ja tiede ovat kaukana kehittyneistä maista. Sen poliittiset johtajat eivät arvosta tiedettä ja tutkimusta, vaan mieluummin kieltävät totuuden ja hyväksyvät pseudotieteitä ja hölynpölyä.

Venäjä on myös yksi maailman suurimmista rauhanhäiritsijöistä. Se sekaantuu jatkuvasti muiden maiden sisäisiin asioihin ja käy aggressiivisesti naapurimaiden kimppuun. Krimin ja Itä-Ukrainan valtaaminen ovat vain muutamia esimerkkejä sen aggressiivisesta ja laittomasta toiminnasta.

Joten ei ihme, että Venäjä on sivistymättömyyden ja järkyttävän epähygieenisyyden symboli. Sen johtajat eivät ansaitse mitään muuta kuin tuomitsemisen ja ulossulkemisen kansainväliseltä näyttämöltä. Ja sen kansa ansaitsee parempaa elämää ja tulevaisuutta. Toivon hartaasti, että muutos ja kehitys koittavat pian Venäjälle ja sen kansalle. Ainoa tapa edetä on hylätä menneisyys ja pyrkiä kohti parempaa ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö