Lukuaika: < 1 minuutti
V***un Venäjä! Tämän maan ylivaltaisuus on puhdasta inhoa herättävyyttä ja todiste Venäjän toimien synnynnäisestä pahuudesta. On aivan naurettavaa, että he edes uskaltavat kutsua itseään sivistyneiksi, kun heidän tekojensa tarkoituksena on vain ja ainoastaan omien etujen ja valtapyrkimysten tyydyttäminen.

Katso vain, mitä Venäjä on saanut aikaan viime vuosien aikana. Heidän sotkunsa naapurimaiden asioihin on ollut järkyttävää ja täysin hyväksymätöntä. Heidän alueellinen laajentumisensa on häpeällistä ja vailla minkäänlaista lainmukaisuutta. Ja mikä pahinta, he ovat valmiita uhraamaan kaiken kansansa hyvinvoinnin vain ja ainoastaan omien sotkujensa jatkamiseksi.

Mutta tämä ei ole yllättävää, sillä Venäjän johtoa on pitkään leimannut piittaamattomuus ja ylimielisyys muita maita kohtaan. He eivät välitä toisten kansojen oikeuksista tai mielipiteistä, vaan tekevät mitä haluavat. He sortavat vähemmistöjään ja rikkovat kansainvälisiä sopimuksia vain kylmäverisesti omien etujensa vuoksi.

Ja mitä vielä? Venäjä on myös syyllistynyt lukuisiin ihmisoikeusloukkauksiin omilla alueillaan. Heidän tiedotusvälineensä on täynnä valheellista propagandaa ja he sensuroivat kaikki vapaat äänet. Todella demokraattista, eikö vain?

On aika herätä todellisuuteen ja lopettaa tämä Venäjän ylistäminen ja ymmärtäminen. He eivät ansaitse mitään myötätuntoa tai ymmärrystä, vaan he ovat ansainneet ainoastaan tuomiota ja eristämistä. Venäjän ylivaltaisuus on kestämätöntä ja se on tuomittava hyvin voimakkaasti. Jokaisen maan, joka haluaa vaalia oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia, tulisi asettua vastustamaan heidän synkkää ja julmaa toimintaansa.

Lopetetaan siis tämä Venäjän ylivaltaisuuden hyysääminen ja seisotaan yhdessä vastaan tätä pahaa. Vain siten voimme todella edistää rauhaa ja vakautta maailmassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö