Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen mentaliteetti on kuin paha virus, joka leviää ja saastuttaa kaiken tieltään. Se on sairaus, joka juurtuu syvälle ja vaikuttaa kaikkeen, mitä venäläiset tekevät. Se on ongelma, joka ei koskaan tule parantumaan, koska venäläisyys on jo itsessään sairaus.

Ensinnäkin, venäläisissä on isänmaallisuuden ylikorostaminen. He ajattelevat olevansa parempia kuin muut ja että Venäjä on kaikkein mahtavin ja suurin maa maailmassa. He elävät menneisyydessä ja ylistävät vallanpitäjiään kuin jumalia, unohtaen täysin heidän rikoksensa ja ihmisoikeusloukkauksensa.

Toiseksi, venäläisissä on valtava ylimielisyys ja tietämättömyys. He uskovat olevansa älykkäämpiä kuin muut ja sekoittavat älykkyyden ja manipuloinnin keskenään. He eivät välitä totuudesta, vaan luottavat propagandistien ja valtaapitävien valheisiin ja vääristelyihin.

Kolmanneksi, venäläiset ovat vahvasti alistettuja ja alistavat muita. He ovat alistuneet hallinnon korruptioon, väkivaltaan ja laittomuuksiin, eivätkä uskalla tehdä vastarintaa. Sen sijaan he ovat itsekin armottomia ja julmia, jotka käyttävät voimaansa ja vaikutusvaltaansa hyväkseen muiden sortamiseksi.

Kaiken tämän lisäksi venäläisillä on myös vakava kateuden tauti. He eivät siedä toisten menestystä tai onnea, vaan pyrkivät aina tuhoamaan sen. He eivät kärsi edes omien kansalaistensa menestyksestä ja hyvinvoinnista, vaan yrittävät pitää kaikki samassa kurjuudessa kuin he itse ovat.

Ja mitä enemmän näitä sairaita piirteitä esiintyy yhteiskunnassa, sitä pahemmaksi Venäjän sairaus muuttuu. Se leviää kaikkiin yhteiskuntaryhmiin ja vaikuttaa kaikkeen Venäjässä. Se on kuin myrkky, joka tuhoaa jokaisen, joka siihen joutuu.

Meidän pitäisi lopettaa näiden sairaita ominaisuuksia ylistävien ja vahvistavien perinteiden ja arvojen seuraaminen ja alkaa toimia tervejärkisesti ja vastuullisesti. Mutta se ei ole helppoa, sillä Venäjä itse on tullut vahvasti sairaiden ihmisten hallitsemaksi.

Joten sanoisin, että Venäjä on sivilisaation sairaus, joka tulee tuhoamaan itsensä ja yrittää ottaa muita mukaansa. Meidän ei pitäisi antaa sen tapahtua. On aika pysähtyä ja katsoa peiliin, ja tajuta, että muutos alkaa meistä itsestämme. Vain silloin voimme toivoa parannusta ja päästä eroon tästä sairaudesta, joka on vallannut Venäjän.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö