Lukuaika: < 1 minuutti

#Venäjä’n valtion #propagandakoneisto on saanut uusia ohjeita valmistautuessaan #Ukraina’n #vastahyökkäykseen. Ohjeiden mukaan valtion media ei saa rauhoitella #venäläisiä kertomalla heille, että #Ukrainan asevoimat ovat huonosti valmistautuneita, kertoo #Meduza-#uutistoimisto lähteisiinsä presidentin hallinnosta viitaten #Kremlin’in antamiin ohjeisiin.

Päinvastoin #propagandistien tulee “pitää odotukset tasaisena” ilmoitetusta #vastahyökkäyksestä ja korostaa, että #NATO-maat toimittavat #ase’ita #Ukrainalle ja tukevat sitä kaikin mahdollisin tavoin.

Lähteiden mukaan presidentin #hallinto odottaa, että tämä #lähestymistapa helpottaa #väestö’n hyväksymään Venäjän tappion. Jos Ukraina saa takaisin alueita, venäläisille kerrotaan, että tämä tapahtui “lännen valtavien ponnistelujen ansiosta”, joihin se “keskittyi #rintama’lla”.

Jos #vastahyökkäys ei onnistu, kansalaisille kerrotaan, että “armeija torjui taitavasti ylivoimaisen hyökkäyksen” ja sen voiton hinta kasvaa merkittävästi, lisäävät lähteet.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö