12124 latausta vuorokaudessa
9965 artikkelia

#Venäjä’n valtion #propagandakoneisto on saanut uusia ohjeita valmistautuessaan #Ukraina’n #vastahyökkäykseen. Ohjeiden mukaan valtion media ei saa rauhoitella #venäläisiä kertomalla heille, että #Ukrainan asevoimat ovat huonosti valmistautuneita, kertoo #Meduza-#uutistoimisto lähteisiinsä presidentin hallinnosta viitaten #Kremlin’in antamiin ohjeisiin.

Päinvastoin #propagandistien tulee “pitää odotukset tasaisena” ilmoitetusta #vastahyökkäyksestä ja korostaa, että #NATO-maat toimittavat #ase’ita #Ukrainalle ja tukevat sitä kaikin mahdollisin tavoin.

Lähteiden mukaan presidentin #hallinto odottaa, että tämä #lähestymistapa helpottaa #väestö’n hyväksymään Venäjän tappion. Jos Ukraina saa takaisin alueita, venäläisille kerrotaan, että tämä tapahtui “lännen valtavien ponnistelujen ansiosta”, joihin se “keskittyi #rintama’lla”.

Jos #vastahyökkäys ei onnistu, kansalaisille kerrotaan, että “armeija torjui taitavasti ylivoimaisen hyökkäyksen” ja sen voiton hinta kasvaa merkittävästi, lisäävät lähteet.


Satunnainen:


Vastaavia: