Sivusto on Venäjän palvelunestohyökkäyksen kohteena – Slava Ukraini!


#Paavi #Franciscus suojelee #Ukraina’a terroristivaltio #Venäjä’ltä

21/05/2023

Merkittävällä eleellä, jonka tavoitteena on ratkaista jatkuva sota, paavi Franciscus on antanut kardinaali Matteo Zuppin, Bolognan arkkipiispan ja Italia’n piispainkokouksen puheenjohtajan, tehtäväksi johtaa rauhanlähetystä Ukraina’ssa.

Pyhän istuimen tiedotustoimisto vahvisti tämän kehityksen 20. toukokuuta ja korosti paavin sitoutumista jännitteiden lieventämiseen alueella.

Vatican News kertoi, että Pyhän istuimen tiedotustoimiston johtaja Matteo Bruni kertoi toimittajille: “Voin vahvistaa, että paavi Franciscus on uskonut kardinaali Matteo Zuppin vastuulle johtaa lähetystä, yhteisymmärryksessä valtiosihteeristön kanssa, joka edistää jännitteiden lieventämistä Ukrainan sodassa, toivoen tämän voivan käynnistää rauhan polkuja, jotka eivät koskaan ole paavin hylkäämiä.”

Vatikaani pyrkii hyödyntämään kardinaali Zuppin diplomaattisia taitoja ja laajaa verkostoaan jännitteiden lieventämiseksi ja kestävän ratkaisun luomiseksi Ukrainaan.

Presidentti Volodymyr Zelenskyi’lla oli tilaisuus keskustella paavi Franciscuksen kanssa Vatikaanissa 40 minuutin ajan 13. toukokuuta, Ukrainan johtajan vieraillessa virallisella vierailulla Italiassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Zelensky tapasi paavin vuodesta 2020 lähtien.

Paavi Franciscus lahjoitti Zelenskylle pienoispatsaan oliivipuun oksasta, joka symboloi rauhaa, kun taas Zelensky antoi paaville ikonin Neitsyt Mariasta.