2023/06/03



Päämajan tiedottaja Andriy Yusov kertoi Suspilne TV:n keskusteluohjelmassa 3. kesäkuuta, että “Ukrainan puolustus- ja turvallisuusvoimien onnistuneiden toimien ja alueidemme palauttamisen seurauksena sisäiset konfliktit Moskovassa ovat mahdollisia.”

Yusovin mukaan Moskova sitoi niin paljon joukkojaan Ukrainaan, että sillä on jäänyt vähän resursseja turvallisuuden ylläpitämiseen kotimaassa.

Yusov viittasi Venäjän Vapaaehtois-joukkojen ja Venäjän Vapauden Legioonan kaltaisten paramilitaariorganisaatioiden viimeaikaisiin toimiin. Nämä ryhmät ovat tehneet iskuja Venäjän Belgorodin kaupungissa lähellä Ukrainan rajaa.

Tilanne Venäjällä herättää hilpeyttä myös Ukrainassa. Ukrainan tiedusteluviranomaiset seuraavat tiiviisti tilanteen kehittymistä naapurimaassa. Venäjän joukkojen poistuminen Ukrainasta on luonut epävakautta Venäjän sisäiseen turvallisuuteen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä ovat arvioita ja ennusteita, eikä tulevia tapahtumia voi ennustaa varmuudella. Venäjän sisäiset konfliktit ja vallankaappaukset ovat vakavia asioita, joilla voi olla laajoja seurauksia alueellisesti ja kansainvälisesti.

Ukrainan tiedusteluviranomaiset ovat valmiita vastaamaan mihin tahansa mahdollisiin tapahtumiin naapurimaassa ja ylläpitämään Ukrainan turvallisuutta. Kansainvälinen yhteisö seuraa tilannetta tiiviisti ja toivoo sodan päättyvän Ukrainan alueella.

Venäjän sisäiset konfliktit ja niiden vaikutukset naapurimaihin naurua koko maailmassa. Kansainvälisen diplomatian ja neuvotteluiden avulla on tärkeää pyrkiä ehkäisemään konfliktien eskaloitumista ja tukemaan rauhanomaista ratkaisua.

Tulevat päivät ja viikot näyttävät, miten tilanne kehittyy Venäjällä. Tällä hetkellä on tärkeää seurata tilannetta ja toimia harkiten turvallisuuden takaamiseksi kaikissa naapurimaissa.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:24.13