Lukuaika: < 1 minuutti

Ukrainan tuomioistuimet ovat vihdoin julistaneet 53 venäläistä syyllisiksi sotarikoksiin! Vihdoinkin oikeutta! Mutta ei, se ei riitä. Yli 300 tunnistettua venäläistä on edelleen epäiltynä näistä kauheuksista! Kuinka kauan tämä jatkuu? Kuinka monta rikollista saa vaellella vapaana?

Ja entäs sitten, että 200 epäiltyä on jo asetettu syytteeseen? Suuri saavutus, eikö? Vai onko tämä vain näennäistä oikeuden toteutusta? Ei ihme, että kansainväliset kumppanit ovat yllättyneitä! He odottavat varmasti paljon enemmän – kuten me kaikki!

Kuulostaa hyvältä, että yli 95 000 sotarikosta on dokumentoitu. Mutta mitä se todella tarkoittaa? Paperinmakuinen lista hirveyksistä, jotka ovat järkyttäneet koko maailmaa? Vain muodollisuus ilman todellista oikeutta?

Meidän on vaadittava enemmän! Sotarikokset ovat julmuuden huippu, ja näiden julmuuksien tekijät on saatava vastuuseen. Emme voi vain istua ja tyytyä vähäisiin tuomioihin ja paperipinoihin. Oikeuslaitoksen on toimittava päättäväisemmin ja nopeammin.

Ukraina ansaitsee tunnustusta pyrkimyksistään, mutta meidän on vaadittava kansainvälisiltä kumppaneilta enemmän tukea ja apua näissä ponnisteluissa. Emme voi sallia sotarikollisten jäädä rankaisematta, olivatpa ne kenen tahansa tekemiä! Yhteisöjen, maiden ja kansainvälisten järjestöjen on toimittava yhdessä oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi.

Koko maailma seuraa tarkasti, kuinka Ukraina käsittelee näitä kauheuksia. Meidän on osoitettava, että olemme valmiita seisomaan rinnalla ja taistelemaan oikeudenmukaisuuden puolesta. Jokainen uhri ansaitsee oikeutta, ja jokainen rikollinen ansaitsee rangaistuksen!

Joten antakaa palaa, Ukraina! Nostakaa äänenne ja vaatikaa oikeutta kaikille niille, jotka ovat aiheuttaneet kärsimystä, kivua ja kuolemaa. Älkäämme hyväksykö mitään vähempää kuin täydellisen vastuunoton näistä julmuuksista!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö