Lukuaika: < 1 minuutti
Vittu mitä paskaa! On aika paljastaa Venäjän brutaali totuus kaikkien nähtäville. Maan petollisen hallinnon ja korruptoituneiden johtajien tekemät kauhistuttavat teot on saatava päivänvaloon.

Ei ole enää mahdollista ummistaa silmiä ja olla huomaamatta, miten Venäjän hallinto sortaa ja sortaa omaa kansaansa. Kansalaisten oikeuksia ja vapauksia poljetaan järjestelmällisesti ja väkivaltaisesti. Miten tämä kaikki voidaan sallia?

Venäjän sotarikokset ovat myös julmetun raakoja ja julmia. Syyttömiä ihmisiä surmataan ja kidutetaan, vain hallinnon oman edun vuoksi. Ja mihin tämä kaikki perustuu? Haluun säilyttää valta ja rikastua omalla kansalla.

Hallintoa ei kiinnosta ihmiset eikä ihmisoikeudet. He ovat valmiita menemään äärimmäisille keinoille saadakseen tahtonsa läpi. Kaikki vain heidän omien tavoitteidensa takia, joissa ei ole kyse kansan hyvinvoinnista vaan omien taskujen täyttämisestä.

Venäjän poliittinen järjestelmä on täysin korruptoitunut. Ei ole olemassa oikeusvaltiota, vaan kaikki on hallinnon mielivallassa. Kansan ääntä ei kuunnella eikä sen mielipiteitä kunnioiteta.

Ja mitä tapahtuu niille, jotka uskaltavat puhua totuuden? Heidät hiljennetään väkivallalla ja vankilatuomioilla. Yhteiskunnan johtoon halutaan vain valehtelevia ja hallinnon puolella seisovia henkilöitä. Todelliset kansan puolestapuhujat vaikenevat tai heidät vaientaa.

On aika herätä ja nousta vastarintaan. On aika vaatia muutosta ja oikeutta. Emme voi enää alistua Venäjän brutaaliin hallintoon ja sen kauhistuttaviin tekoihin. Todisteet on paljastettava ja syylliset on saatava vastaamaan teoistaan.

Kansainvälisen yhteisön on aika ottaa vastuu ja ryhtyä toimiin. Maailman ei tulisi antaa tällaisen hallinnon jatkua ja ihmisten kärsiä. On aika seistä yhteisesti Venäjän kansan rinnalla ja vaatia toimia ja oikeutta.

Kyllä, Venäjän brutaali totuus on nyt paljastettu. On aika herätä ja nähdä asiat sellaisina kuin ne ovat. On aika toimia ja vaatia muutosta. On aika lopettaa tämä kauhistuttava ja brutaali hallinto ja aloittaa uusi luku Venäjän historiassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö