11069 latausta vuorokaudessa
9593 artikkelia

2023/07/26

Hilpeää sekamelskaa Venäjän propaganda’koneistosta, kun he jälleen kerran yrittävät hämmentää maailmaa levittämällä kummallisia videoita. Tällä kertaa heidän tarkoituksenaan on saada aikaan hämmennystä Saksa’n ja Ukraina’n välillä näyttämällä videolla saksalaisperheen omaisuuden takavarikointi Ukrainan auttamiseksi. Onko tämä vitsi vai vakava yritys levittää disinformaatio’ta? No, ainakin voin nauraa heidän kustannuksellaan!

Videon juoni on kuin suoraan huonosta parodialeffasta. Saksalaiset sotilaat koputtavat saksalaisperheen ovelle kesken tunteikkaan hetken, kun he seuraavat liittokansleri Olaf Scholzin puhetta Ukrainan auttamisesta. Noh, ainakin he yrittävät ajoittaa dramatiikan oikeaan hetkeen!

Sitten tapahtuu jotain täysin käsittämätöntä. Saksalaiset sotilaat marssivat sisään ja alkavat takavarikoida perheen omaisuutta, ja he eivät tyydy pelkästään arvotavaroihin vaan jopa lapsen säästöpossu joutuu kärsimään. Vai pitäisikö meidän itkeä vai nauraa tälle älyttömyydelle?

Ja huipennuksena he ripustavat seinälle Ukrainan presidentin muotokuvan, jossa lukee ”Heil Zelenskyi”. Ei voi muuta kuin ihmetellä, mihin tällainen älytön provokaatio tähtää.

Videon lopputeksteissä he yrittävät tehdä sen vieläkin uskomattomammaksi ilmoittamalla Saksan auttaneen Ukrainaa 22 miljardilla eurolla. Kyllä, Venäjän propagandistit taitavat tietää, että liioittelu saa aikaan parhaan huumorin!

No, ei ole yllätys, että propagandistit yrittävät sotkea asioita leimaamalla tämä järjettömyys Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) mainokseksi. Ehkä he ajattelivat, että tämä uppoaa helposti, kun mainitaan äärioikeistolaisia aineksia. Mutta vitsi on vähän liiankin selvä, eikö totta?

Ja tietenkin, tämä erikoinen “saksalainen” video esitettiin Venäjän valtion ykköskanavalla, joten sen täytyy olla totta! Tai no, ehkä ei kuitenkaan. Venäjän valtion tiedotuskanava ei juuri tunneta puolueettomuudestaan ja luotettavuudestaan.

Ja kiitos Radio Libertyn faktantarkistajille, jotka ovat valppaana ja selvittivät näyttelijöiden oikean henkilöllisyyden. Ei voi olla yllättynyt, että he ovat venäläisiä. Onneksi kasvoanalyysin avulla voidaan paljastaa tällaiset huijaukset!

Loppujen lopuksi, vaikka tämä propagandavideo olisikin “Russia Today” -kanavan käsialaa, niin he eivät ainakaan ole menettäneet huumorintajuaan. Voisi sanoa, että tämä on yksi heidän erikoisimmista yrityksistään hämmentää ja manipuloida totuutta.

Joten, rakkaat ystävät, muistakaa hymyillä ja pitää huumorintaju tallella, kun tällaisia outoja videoita ilmestyy maailman poliittiseen keskusteluun. Venäjän propagandakoneisto taitaa tarvita kipeästi uusia käsikirjoittajia ja ohjaajia, jos he aikovat vakuuttaa meidät tällaisilla hupaisilla yrityksillään!

Katso video alta:


Satunnainen:


Vastaavia: