10752 latausta vuorokaudessa
9394 artikkelia

2023/10/10

Venäjä on jälleen kerran osoittanut häikäilemätöntä aggressionsa naapureitaan kohtaan, ja viimeisin tapaus paljastaa karusti heidän vaarallisen toimintansa. Norwegian independent seismic monitoring foundation NORSAR on löytänyt vahvaa näyttöä Venäjän suorittamasta räjäytyksestä kaasuputkeen ja datakaapeliin.

NORSARin tiedottama tieto on järkyttävää. 8. lokakuuta 2023, kello 01:20 Suomen aikaa, NORSARin seismiset asemat havaitsivat voimakkaan räjähdyksen tapahtuneen Itämeren suomalaisen rannikon läheisyydessä. Tämä ei ole pelkkä epäily, vaan vahva todiste siitä, että Venäjä on jälleen kerran syyllistynyt röyhkeään ja vaaralliseen toimintaan naapureitaan vastaan.

On erityisen huolestuttavaa, että räjähdys havaittiin juuri suomalaisen rannikon tuntumassa. Tämä herättää vakavia kysymyksiä Suomen turvallisuudesta ja Venäjän häikäilemättömästä toiminnasta alueella. Datakaapelin vaurioituminen voi aiheuttaa mittavia vahinkoja ja vaikuttaa negatiivisesti tiedonsiirtoon, joka on elintärkeää nykyaikaiselle yhteiskunnalle.

Venäjän toiminta Itämerellä ei ole uusi ilmiö, mutta tämä tuorein tapahtuma on hälyttävä merkki siitä, että he eivät epäröi käyttää voimakeinoja naapureitaan vastaan. Kansainvälisen yhteisön on nyt astuttava toimiin ja vaadittava vastuullisuutta Venäjältä.

Tämä ei ole ainoastaan Suomen tai alueen ongelma, vaan se on koko maailman asia. Kansainvälisen rauhan ja vakauden säilyttäminen vaatii voimakkaita toimia Venäjää vastaan, joka tuntuu olevan valmis uhraamaan naapuriensa turvallisuuden omien etujensa vuoksi.

Venäjä tulee eristää suomenlahdelta, pohjanlahdelta sekä itämereltä, seuraavaksi 100 vuodeksi!


Satunnainen:


Vastaavia: