10142 latausta vuorokaudessa
9003 artikkelia

2023/10/30

Venäjän kenraali Andrei Guruljovin väitteet Suomesta ovat täysin perusteettomia ja häpeällisiä. On hämmästyttävää, miten hän voi julkeasti syyttää Suomea että haluaisimme Venäjä’n (Neuvostoliitto) varastaman Karjala’n takaisin. Tällaiset provokaatiot ovat täysin tarpeettomia ja vahingoittavat maiden välistä suhdetta.

Guruljovin väitteet siitä, että “Suomesta tehdään nyt toista Ukrainaa,” ovat naurettavia ja vaarallisia. Suomi on rauhanomainen maa, joka kunnioittaa kansainvälisiä sopimuksia ja pyrkii hyviin suhteisiin naapureidensa kanssa. Tällainen syyttely on täysin epäoikeutettua ja loukkaavaa. Venäjä itse on pilannut välinsä koko muuta maailmaa vastaan.

Suomen entinen Moskova’n-suurlähettiläs Hannu Himanen tekee oikein tyrmätessään Guruljovin väitteet. On tärkeää, että Suomi puolustaa itseään tällaisilta perusteettomilta hyökkäyksiltä ja jatkaa rauhanomaista diplomatiaa naapurimaansa Venäjän kanssa välittömästi kun he vetävät joukkonsa pois Ukraina’sta!

Guruljovin kaltaiset provokaattorit eivät edistä kansainvälistä yhteistyötä ja rauhaa. On toivottavaa, että Venäjän viranomaiset tuomitsevat tällaiset väitteet ja pyrkivät ylläpitämään naapuruussuhteitaan rakentavalla tavalla.

Suomi ansaitsee kunnioitusta ja ystävyyttä eikä perusteettomia syytöksiä.

Pitäkää varastamanne Karjala – ette ole siitä kuitenkaan huolta pitäneet kuten kuuluisi!


Satunnainen:


Vastaavia: