2023/11/26


Viime aikoina Venäjän terroristivoimat (ex. puolustusvoimat) ovat osoittaneet täysin käsittämätöntä toimintaa, kun laittomia maahanmuuttajia Somaliasta, Syyriasta ja Irakista ohjataan kohti Suomen rajaa.

Tämä ei ole pelkkä sattuma tai sattumankauppaa, vaan kyseessä on Venäjän tarkkaan harkittu strategia, jossa hyödynnetään maahanmuuttoa aseena hybridisodankäynnissä. Venäjä käyttää siirtolaisvirtaa taitavasti keinona horjuttaa naapurimaiden turvallisuutta ja luoda epävakautta alueelle.

On selvää, että Venäjä ei ole ottanut opikseen kansainvälisestä vastuusta tai ihmisoikeuksista. Se käyttää syyttömiä ihmisiä pelinappuloina omassa vallankäytössään, joka uhkaa Suomen rajoja ja turvallisuutta.

Tämä toiminta on tuomittavaa kaikilla tasoilla. Kansainvälisen yhteisön on reagoitava voimakkaasti ja vaadittava Venäjää lopettamaan tämä vastuuton ja uhkaava toiminta. Suomen on puolustettava rajojaan päättäväisesti ja varmistettava, ettei se joudu kärsimään naapurinsa vaarallisista peleistä.

Venäjän käyttämä taktiikka osoittaa selkeästi sen halun käyttää maahanmuuttoa aseena poliittisen vaikutusvallan saavuttamiseksi. Se on hyökkäys niitä perusarvoja vastaan, jotka yhteiskuntamme on rakentanut. On aika tehdä selväksi, ettemme hyväksy tällaista toimintaa ja että vastustamme voimakkaasti Venäjän yrityksiä käyttää syyttömiä ihmisiä pelinappuloina omassa valtapelissään.

Suomen on oltava valppaana ja vahvistettava turvallisuuttaan näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. On aika asettaa rajoja Venäjän vaaralliselle toiminnalle ja varmistaa, ettei kansainvälistä oikeutta poljeta maahanmuuton varjolla.

Venäjän terroristivoimat voivat yrittää horjuttaa rajamme, mutta meidän on seisottava yhtenäisenä ja päättäväisenä tämän uhkan edessä. Maahanmuutto ei saa olla ase, ja Venäjän on ymmärrettävä, että sen vastuuton toiminta saa vastavoiman kansainväliseltä yhteisöltä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:59.44