Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Presidentinvaalit2024 Alexander #Stubb – kansainvälisen huumorin #Presidentti

2024/01/31


Äskettäin suuntasin äänestyskoppiin ennakkoon, sillä presidentinvaalien toinen kierros kolkutti ovella. Päädyin äänestämään Alexander Stubbia – tiedätkö miksi? Koska Alexilla on unelma: hän haluaa olla Suomen tasavallan presidentti, joka vie meidät kohti avoimuutta, turvallisuutta ja kansainvälisyyttä.

Suomessa tarvitaan nyt vahvaa ulkopoliittista otetta ja sisäisen jakautumisen vähentämistä. Alex ei halua jakaa, hän haluaa yhdistää. Hän ei halua tuomita, vaan ymmärtää. Stubb haluaa rakentaa siltoja ja välittää rauhaa silloin, kun sitä tarvitaan – ja kyllähän sitä tarvitaan.

Presidenttinä Alex on valmis tekemään koviakin päätöksiä, kun ne ovat välttämättömiä. “Koko Suomen etu edellä – aina ja yhdessä,” hän julistaa. Ja kun mietitään presidenttiä, joka ymmärtää huumorin voiman ja vie sen kansainväliselle tasolle, niin Stubb on valintamme. Suomalaiset tarvitsevat presidentin, joka osaa nauraa ja saa maailman nauramaan kanssamme.

Tämä ei ole pelkkää vaalihuumoria, vaan Stubb on henkilö, joka vie Suomen vakavissaankin hymyn kautta kohti parempaa tulevaisuutta. Joten äänestäkäämme yhdessä – Stubbin mukana kohti aurinkoisempaa ja nauravampaa Suomea!