9548 latausta vuorokaudessa

7475 artikkelia

2023/08/30

Paiwand Zahid – Rohkea teko osoitus vahvasta empatiasta ja vastuuntunnosta

28-vuotias turkulainen on omistautunut auttamaan heikompia ja toimimaan vastuullisesti yhteisössään. Tämä tuli selvästi esille, kun hän puuttui rohkeasti tilanteeseen, jossa hän otti kiinni puukotukseen syyllistyneen miehen.

Zahid on innokas painin harrastaja ja tiistaina hän osoitti konkreettisesti vahvuutensa ja rohkeutensa. Hän oli Vähätorilla, kun hän kuuli huutoja ja näki ihmisten juoksevan Kulma-ravintolaan päin. Hän ei epäröinyt, vaan päätti selvittää tilanteen ja suojella mahdollisia uhreja.

Kun hän sai tietää, että noin 30-vuotias mies oli juuri puukottanut sivullista ihmistä, hän näki silmäkulmastaan miehen, joka lähti paikalta juosten. Tästä huolimatta Zahid ei pysähtynyt. Hän lähti miehen perään, sillä hänellä oli selkeä tavoite: estää mahdolliset lisävahingot ja suojella muita. Zahid ei antanut periksi vaan näytti, mitä vahva empatia ja vastuuntunto voivat saada aikaan.

Paiwand Zahidin toiminta on hieno esimerkki siitä, miten yksilö voi vaikuttaa positiivisesti yhteisöön ja ottaa vastuun muiden hyvinvoinnista. Hänen rohkea teko on inspiraatio monille ja muistutus siitä, että meillä jokaisella on mahdollisuus tehdä pieniä tekoja, jotka voivat muuttaa suuntaa ja tuoda turvaa ympärillemme.

Zahidin pyrkimys auttaa heikompia ja toimia vastuullisesti ansaitsee tunnustusta ja kunnioitusta. Toivon, että tällaiset esimerkit rohkaisevat muitakin ottamaan vastuuta omasta ympäristöstään ja toimimaan empaattisesti toisia kohtaan.

Paiwand Zahid on ehdottomasti henkilö, joka ansaitsee paikkansa vuoden turkulainen 2023 ehdokkaana, ja hänen tarinansa tulee varmasti inspiroimaan monia tekemään hyvää omassa elämässään.

Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia: