Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Ukraina puolustaa koko #Eurooppa-aluetta #Venäjä’n suorittamalta #SOTA #terrorismi’lta -#rauha #turvallisuus #demokratia #video

02.02.2024 16:16

Lukuaika: < 1 minuutti

Ukraina on kriittisessä asemassa, kun se asettuu vastarintaan Venäjän harjoittamaa sota-terrorismia vastaan. Tässä artikkelissa tarkastelen, miten Ukrainan rooli ei ole vain maan itsensä puolustaminen, vaan myös koko Euroopan turvallisuuden turvaaminen.

Venäjän toimet Ukrainassa ovat herättäneet laajaa kansainvälistä vihaa. Krimin miehitys vuonna 2014 ja Itä-Ukrainan sota ovat luoneet epävakaan tilanteen, joka ulottuu koko Eurooppaan. Ukraina on joutunut kohtaamaan paitsi perinteistä sotilaallista uhkaa myös terrorismin käyttöä valtiovaltaa vastaan.

Ukrainan taistelu ei ole ainoastaan sen omaa asiaa, vaan sillä on laajempia vaikutuksia koko Euroopan alueeseen. Venäjän aggressio ja sota-terrorismi heikentävät alueen vakautta ja vaarantavat kansainvälisen turvallisuuden periaatteet. Ukrainan vastarinta on siten myös eurooppalainen vastarinta.

Eurooppa ei voi sulkea silmiään Ukrainan kohtaamalta uhkalta. Ukrainan kyky vastustaa Venäjän sota-terrorismia vaikuttaa suoraan Euroopan turvallisuuteen. Mikäli Ukraina antautuisi, se luo ennakkotapauksen, joka voi rohkaista muita aggressiivisia toimijoita Euroopan rajojen ulkopuolella.

Euroopan unionin on vahvistettava tukensa Ukrainalle sekä poliittisesti että taloudellisesti. Yhteiset ponnistelut rauhan ja vakauden palauttamiseksi ovat elintärkeitä. Lisäksi diplomaattiset toimet ja neuvottelut ovat avainasemassa, kun pyritään löytämään kestävä ratkaisu sotaan – neuvottelut voidaan aloittaa heti kun Venäjä vetää joukkonsa pois Ukrainan omistamilta alueilta!

Ukrainan vastarinta Venäjän sota-terrorismia vastaan on taistelu demokratian ja vapauden puolesta koko Euroopassa. Euroopan on seisottava yhtenäisenä ja tuettava Ukrainaa sen pyrkimyksissä puolustaa rauhaa ja turvallisuutta. Venäjän toimet eivät ole vain Ukrainan ongelma – ne ovat haaste koko Euroopalle.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 02:19:44