2024/02/22

Ryssät valmistautuvat pitkään sotaan! Tämäkö siis on heidän suunnitelmansa? Kuka olisi voinut odottaa muuta? Venäjän Kremlin virkamiehet pyrkivät jatkuvasti keksimään tapoja oikeuttaa sota omien kansalaistensa silmissä. Näin väittää ainakin Britannian puolustusministeriö, joka on saanut vihiä tiedustelutietoihin viitaten.

Venäjän presidentin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti kylmästi 14. helmikuuta 2024 toimittajille, että vaikka alkujaan puhuttiin “sotilaallisesta erityisoperaatiosta” Ukrainaa vastaan, todellisuudessa tästä on kehkeytymässä sota koko länttä vastaan. Sota, johon Yhdysvallat ja sen länsikumppanit ovat suoraan sekaantuneet.

Brittien tiedusteluanalyytikot ovat järkyttyneitä tästä kehityksestä. He kirjoittavat, että tämä retoriikka sopii täydellisesti Venäjän viralliseen linjaan, joka pyrkii oikeuttamaan konfliktin pitkän keston ja Venäjän kärsimien tappioiden mittaluokan. Näin he yrittävät saada oman kansansa hyväksymään sodan ja sen tuomat elintason laskut.

Peskov myöntääkin suoraan, että tämä “sotilaallinen erityisoperaatio” saattaa venyä pidemmäksi, mutta muka tämä ei ole esteenä heidän “asioiden kulunsa muuttamiselle”. Mitä tämä tarkoittaa? He eivät aio antaa periksi, vaikka sota venyisi vuosiksi!

Tämä on silkkaa propagandaa ja manipulointia omia kansalaisiaan kohtaan. Venäjän virallinen narratiivi pyrkii sitomaan oman kansansa pitkään ja veriseen konfliktiin, jotta voivat saavuttaa omat poliittiset tavoitteensa. He puhuvat voitosta, mutta todellisuudessa he ajavat kansansa kohti tuhoa ja kurjuutta. Häpeä heille!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 14:57.13