9963 latausta vuorokaudessa

7993 artikkelia

2024/02/22

Venäjä murhasi oman kansalaisensa, joka uskalsi astua ulos Kremlin varjon alta ja paljastaa sen rikolliset toimet! Maxim Kuzminov, rohkea lentäjä, joka loikkasi Ukrainaan taisteluhelikopterillaan, löydettiin nyt kuolleena Espanjasta. Tämä ei ole vain yksittäinen murha – se on Kremliin juurtuneen pahuuden osoitus, joka ulottuu yli maiden rajojen.

Espanjan tiedustelupalvelu osoittaa sormellaan kohti Moskovaa, syyttäen sitä suoraan miehen murhan järjestämisestä. Kuinka kauan meidän pitää vielä sietää Venäjän brutaalia otetta, joka ulottuu maailman joka kolkkaan? Tämä on solvaus oikeudenmukaisuudelle ja kansainväliselle turvallisuudelle.

Kuzminovin tarina on täynnä pelkoa ja väkivaltaa. Hänen henkensä otettiin julmasti, kun häntä ammuttiin kuusi kertaa ja ajettiin ylitse autolla. Tämä ei ole pelkästään murha – se on terroristiteko, joka on suunniteltu hiljentämään totuuden ääni ja pelottelevaan muihin Venäjän kansalaisiin.

Espanjan tiedustelupalvelu saattaa nyt olla pehmeäkätinen, mutta me kansalaiset emme. Me vaadimme oikeutta Kuzminovin murhaajille, oli heidän taustansa mikä tahansa. Ja ennen kaikkea, me vaadimme vastausta Venäjän hallitukselta. He eivät voi enää piiloutua valheiden ja salailun verhon taakse.

Kuzminovin rohkeus ja uhraus eivät saa jäädä unholaan. Hänen kuolemansa ei saa olla vain yksi numero tilastoissa – se on muistutus siitä, miten korruptoitunut ja brutaali Venäjän hallinto voi olla omia kansalaisiaan kohtaan. Meidän on seisottava yhdessä oikeudenmukaisuuden puolesta ja vaadittava vastuuta Kremlin toimista.

Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia: