2024/03/12

Venäjän presidentti Putinin rooli oppositiojohtaja Navalnyin kuolemassa on kristallinkirkas! YK:n Venäjän-ihmisoikeusasiantuntija Mariana Katzarova ei ole voinut olla selkeämpi sanoessaan, että Venäjä kantaa vastuun Navalnyin traagisesta kohtalosta.

“Venäjän hallinto on tavalla tai toisella vastuussa hänen kuolemastaan”, hän ilmoitti uutistoimisto Reutersille.

Tämä ei ole vain yksittäisen henkilön mielipide, vaan se on huutava todellisuus, joka on pakko tunnustaa. Katzarova puhui asiasta Venäjän poliittisia vankeja käsitelleessä tilaisuudessa, ja hänen sanansa heijastavat sitä ahdistavaa totuutta, jonka monet yrittävät kiertää.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki! Katzarova varoitti myös, että Navalnyin kohtalo voi olla vain alkusoitto vielä synkemmälle ajanjaksolle Venäjän vankiloissa. Hän nosti esiin erityisen huolensa oppositiopoliitikko Vladimir Kara-Murzasta, jonka kohtalo voi olla seuraavana Putinin hampaissa.

“Navalnyin kuoleman jälkeen ei ole kulunut päivääkään, etten olisi kysynyt itseltäni, kuka on seuraava Navalnyi”, Katzarova huudahti Reutersille.

“Ja valitettavasti näemme seuraavan Navalnyin, jos Putinin hallinto jatkaa opposition tukahduttamista nykyisessä mittakaavassa.”

Kun puhutaan Navalnyin kuolemasta, se on kuin avaamalla Pandoran lipas täynnä valheita ja salaisuuksia. Helmikuussa vankisiirtolassa Venäjällä tapahtuneen kuoleman ympärillä on pyörinyt monenlaisia huhuja ja epäilyjä.

On väitetty, että Navalny olisi muka kuollut “luonnollisesti” veritulppaan tai äkilliseen sydänpysähdykseen. Mutta Navalnyin leski Julija Navalnaja ei ole niellyt Putinin tarjoamaa myrkkyä ja on suoraan syyttänyt Venäjän presidenttiä miehensä kuolemasta.

Mutta tämä ei ole pelkkää perhedraamaa! Riippumaton venäläismedia Agentstvo on julkaissut tietoja, joiden mukaan Putin olisi antanut käskyn Navalnyin surmaamiseksi tämän kohtalokkaana aamuna vankilassa.

Kuinka kauan meidän täytyy sietää tätä korruptoitunutta vallanpitäjää, joka murhaa poliittisia vastustajiaan kuin mafiapomo? Kuinka kauan kansainvälinen yhteisö voi sulkea silmänsä ja antaa Putinin jatkaa tätä veristä valtakauttaan?

On aika herätä ja osoittaa Putinille ja hänen kätyreilleen, että kansa ei ole sokea heidän rikoksilleen. Navalnyin kuolema on vain yksi karmiva esimerkki siitä, kuinka syvälle Venäjä on vajonnut Putinin diktatuurin kynsiin. Mutta meidän täytyy seistä yhdessä ja vaatia oikeutta Navalnyille ja kaikille niille, jotka ovat joutuneet Putinin sortohallinnon uhreiksi!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:48.27