5274 artikkelia

2024/04/03

Kun katselet ympärilläsi, huomaat varmasti kaikkialla vilinää ja liikehdintää. Tämä johtuu siitä, että tulevana viikonloppuna järjestetään monia jännittäviä tapahtumia ympäri Suomen! Oli kyseessä sitten urheilu, musiikki, taide tai muu viihde, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Urheilun ystäville tarjotaan tällä viikolla monenlaista toimintaa. Voit lähteä kannustamaan suosikkijoukkuettasi jääkiekon SM-liigan peleissä tai seuraamaan huippuluokan yleisurheilutapahtumaa. Jos haluat itse liikkua, voit osallistua esimerkiksi juoksutapahtumaan tai kuntoilumessuille, joissa voit kokeilla erilaisia urheilulajeja ja löytää uusia harrastuksia.

Musiikin ystävät saavat myös osansa viikonlopun tapahtumista. Monet suomalaiset artistit esiintyvät ympäri maata, joten voit valita juuri sinulle sopivan keikan. Tällä viikolla lavalla nähdään esimerkiksi suosikkilaulaja Jari Sillanpää ja rap-artisti ABREU. Lisäksi järjestetään erilaisia musiikkifestivaaleja, kuten rock-festivaali Tavastian Klubilla sekä elektronisen musiikin tapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla.

Jos kaipaat taiteellista ravistelua, suuntaa taidenäyttelyyn tai teatteriesitykseen. Tulevana viikonloppuna on tarjolla monenlaisia näytöksiä ja näyttelyitä eri puolilla Suomea. Voit ihailla suomalaista taidehistoriaa Ateneumin taidemuseossa tai tutustua nuorten taiteilijoiden teoksiin Taidehallissa. Teatterista löytyy myös jokaiselle jotakin, sillä niin komediasta, draamasta kuin lastentapahtumistakin on tarjolla paljon vaihtoehtoja.

Lapsetkin pääsevät nauttimaan viikonlopun tapahtumista. Monissa kaupungeissa järjestetään lasten tapahtumia, kuten teemapuistossa tai eläintarhan eläinten ruokinnassa. Myös lastenteatteri on erittäin suosittua, ja tänä viikonloppuna voit viedä perheesi nauttimaan esimerkiksi Lumikin ja seitsemän kääpiön näytelmästä.

Viikonloppu tarjoaa myös hyvää mahdollisuuden rentoutumiselle ja hemmottelulle. Mikset varaisi aikaa kylpylässä rentoutumiseen tai nauttisi maistuvaa ruokaa hyvässä seurassa? Voi myös lähteä vaikkapa seikkailulle mökille, luontoon tai ostoskierrokselle.

Ei ole väliä, mitä viikonloppusi tavoittelee: tapahtumia ja aktiviteetteja löytyy runsaasti jokaiseen makuun. Muista vain pitää hauskaa ja nauttia täysillä vauhdikkaasta menosta ja monista tunteista, joita tuleva viikonloppu tarjoaa!