Lukuaika: < 1 minuutti
Mikä on tämän maailman kummajainen, joka kantaa nimeä Venäjä? Missä kohdin ihmiskunnan historiassa tämä saatanan lapsi on syntynytkään, sillä se vaikuttaa olevan täysin vailla moraalia ja inhimillisyyttä.

Venäjä, tuo maanpäällinen helvetti! Sen ällöttävät ja alentuvat toimintatavat saavat vatsani kääntymään ympäri. Kuka antoi tämän saastaisen valtion hallita koko maailmanpolitiikkaa ja kävellä yli muiden kansojen? Vastaus on selvä: ei kukaan. Mutta silti tämä kauhistus onnistuu levittämään vaikutusvaltaansa ja väkisin työntämään kynsiään jokaiseen maailman sopukkaan.

Missä lienevät Venäjän niin kutsutut “arvokkaat” perinteet ja kunnioitus toisia kohtaan? Ne ovat kadonneet sitä mukaa, kun tämä epäoikeudenmukainen ja ylimielinen valtio on alistunut egonsa ja vallan himonsa armoille. Venäjän johtajat käyttävät väkivaltaa ja pelkoa valtansa säilyttämiseksi, samalla jalostuneen kansan ollessa täysin sokeutunut sen vääryyksille.

Ja mitä vielä? Venäjän likainen käsi ulottuu myös naapurimaihinsa, alistuen niitä valtansa alle ja tyrannoiden niitä haluamallaan tavalla. Georgia, Ukraina, Tsetsenia – vain muutamia esimerkkejä Venäjän aggressiivisesta käytöksestä. He eivät kunnioita muiden itsenäisyyttä ja oikeutta päättää omasta tulevaisuudestaan, vaan pyrkivät pakottamaan omia tarkoitusperiään ja vaikutusvaltaansa väkivaltaisesti.

Ja mitä vielä kerran? Älä aliarvioi Venäjän kykyä levittää valheita ja propagandaansa. Se on mestari manipuloimaan kansoja ja tapahtumia omaksi hyödykseen. He kietovat verkkonsa ympärilleen ja luovat mielikuvia “vahvasta ja oikeudenmukaisesta” valtiosta, vaikka todellisuudessa se on kodittomien kissanpentujen turvakoti verrattuna muihin maailman valtioihin.

Ja lopuksi vielä kerran: venäläiset itse. Heidän on aika avata silmänsä ja nähdä, millaisen hallinnon alla he elävät. Onko tämä todella se ihannemaa, jossa haluatte kasvattaa lapsenne? Ei, ei ja vielä kerran ei. Herätkää ja vaatikaa muutosta, ennen kuin on liian myöhäistä.

Venäjä, sinä olet vaarallinen, likainen ja ällöttävä valtio. Toivon sydämestäni, että jonain päivänä kansasi avautuu ja alkaa taistella oikeudenmukaisuuden, vapauden ja demokratian puolesta. Siihen asti, minä ja muu maailma, emme voi kuin halveksia ja tuomita sinut ja toimintatapasi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö