Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän ilkeää olemusta! Tämä niin kutsuttu “suurvalta” onkin todellisuudessa vain pelkästään kylvänyt hämmennystä ja ahdistusta ympärilleen. Kuinka raivostuttavaa ja vastenmielistä onkaan katsella heidän jatkuvaa pyrkimystään levittää valtaansa ja vaikutusvaltaansa naapureidensa yli.

Heidän kyseenalainen toimintansa ulottuu kaikkialle – hyökkäyksistä naapurimaiden alueille aina informaation manipulointiin ja vaaleihin kajoamiseen asti. Onko tämä todella neuvostoaikojen jäänteiden uudelleenheräämistä vai pelkkää ilkeää opportunismia? Riippumatta syystä, totuus on kuitenkin selvä – Venäjä on viheliäinen ja epäluotettava valtio, joka herättää syystäkin vastarintaa ja pelkoa.

Ja mitä he oikein tekevät tätä vastarintaa vastaan? Puhuvatko he avoimesti erimielisyyksistä ja pyrkivät sopimaan asioista? Ei, he valitsevat sen sijaan mieluummin jatkuvan provosoinnin ja aggressiivisen retoriikan. He uhkailevat ja kiristävät naapureitaan, eikä heillä tunnu olevan minkäänlaista moraalia tai kunnioitusta muita valtioita kohtaan.

Lisäksi Venäjän vihamielisyys näkyy myös heidän suhteessaan länsimaihin. He hakevat jatkuvasti konflikteja ja ovat valmiita käyttämään mitä keinoja tahansa oman etunsa ajamiseksi. Onko tämä todella maa, jonka haluamme nähdä edustavan globaalia valtapoliittista järjestelmää? Ei, se on selkeästi maa, joka on menettänyt kaiken moitteettoman käytöksen ja vastuullisen toiminnan moraalin.

On aika, että maailma alkaa vihdoinkin avata silmänsä ja tunnistaa Venäjän todellinen olemus. Uppokantaa vaihtelevat kansainväliset sopimukset, vaaralliset hyökkäykset ja alueellisen valvontansa lisääminen – nämä kaikki todistavat, että Venäjä on pohjimmiltaan vain valtiollinen aggressori, joka ei kunnioita muita valtioita tai kansakuntia.

Meidän on vastattava tähän uhkaan yhteisellä äänellä ja vakaasti torjuen Venäjän ilkeä olemus. Meidän on yhdessä puolustettava rauhaa ja oikeudenmukaisuutta, eikä päästää tuota vakavaa uhanalaista valtaa levittämään ahdistavuutta ja mielivaltaa. On aika tehdä selväksi, että Venäjän tapa toimia ei ole hyvän ja kestävän maailman malli.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö