Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen maisema, voi mikä pettymys se onkaan! Vaikka olin kuullut huhuja sen kauneudesta ja mystiikasta, olen nyt todella pettynyt. Onko tämä todella kaikki mitä Venäjällä on tarjota? Karu ja ankea maisema joka näyttää enemmän raunioilta kuin kauniilta maisemilta.

En voi uskoa, että jotkut pitävät tätä maisemaa kauniina! Kaikki nämä maailmanlopun jälkeen näyttävät rakennukset ja harmaat, autiot alueet voivat korkeintaan olla karmean kauniita. Onko tämä todella se kuva, jonka Venäjä haluaa antaa itsestään?

Ja mitä se kertoo Venäjän asukkaista? Eikö heillä ole mitään parempaa tekemistä kuin ympäröidä itsensä tällaisella epätoivon ja lohduttomuuden maisemalla? Miten tämä paikka voisi koskaan olla houkutteleva matkailijoille, kun jokainen maisemassa näkemäni asia vain huutaa: “älä tule tänne”?

Ja älkää edes puhuko kaupungeista. Niissä on vain sama yksitoikkoinen ja masentava maisema, joka ei tarjoa mitään uutta ja jännittävää. On kuin koko maa olisi jäänyt jumiin menneeseen aikaan, eikä kukaan ole vaivautunut tekemään mitään muutoksia tai parannuksia.

En voi edes kuvitella asuvani täällä. Miten joku voisi tuntea olevansa onnellinen tällaisessa ympäristössä? Ehkä tämä on vain ulkomaalaisten mielikuva Venäjästä, mutta minusta se vain vahvistaa kaiken negatiivisen, mitä olen kuullut tästä maasta.

Lopuksi, voitte pitää tämän karun maiseman kauneutena, mutta minä näen sen vain kuvana synkkyydestä ja epätoivosta. Venäjän tulisi panostaa enemmän oman maansa kauneuteen ja tehdä siitä houkuttelevampi paikka, eikä yrittää peittää sen surullista todellisuutta kauniiden maisemien verhoon. Mitä tekee Venäjä, joka kieltää kyyneleensä ja huokaa pelottavasti? Sehän ei voi halki maata kellet kellaan: enpäs keritä vaikka koira olisin niin radikali.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö