Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on pilaantunut valtiomme, joka sairastuttaa koko maailmaa. Heidän politiikkansa on kuin pahanlaatuinen virus, joka leviää ja tuhoaa kaiken tieltään.

Venäjän vallassa olevat päättäjät ovat sairaita ja korruptoituneita, he eivät välitä lainkaan muusta kuin omista eduistaan. He pitävät kädessään valtaa kuin hullut ja käyttävät sitä pelottelun, uhkailun ja väkivallan avulla.

Venäjän toiminta on tuonut mukanaan sotia, terroria ja kärsimystä. He pyrkivät jatkuvasti laajentamaan vaikutusvaltaansa ja horjuttamaan muiden maiden rauhaa ja vakautta. He häikäilemättä puuttuvat muiden maiden sisäisiin asioihin ja yrittävät manipuloida vaaleja ja poliittisia päätöksiä.

Venäjän hallinto on täynnä valheita ja propagandaa. He pyrkivät hämärtämään totuuden ja lavastamaan itsensä uhreiksi. He leimaavat kaikki vastustajansa vihollisiksi ja pyrkivät hiljentämään eriävämieliset äänet.

Venäjän toiminta on johtanut kansalaisten perusoikeuksien ja vapauksien rajoittamiseen. Heitä uhkaavat mielivaltaiset pidätykset, kidutus ja vangitseminen ilman oikeudenkäyntiä. Myös lehdistönvapautta ja sananvapautta on rajoitettu rankalla kädellä.

Venäjän sairaus näkyy myös sen suhteessa ympäristöön. He ovat valmiita myrkyttämään maapallon ja hävittämään luonnonvarojaan lyhytnäköisten taloudellisten etujen vuoksi.

On aika pysäyttää Venäjän vaarallinen politiikka ja puolustaa demokratiaa. Maailman on yhdessä vaadittava Venäjältä vastuullista ja reilua toimintaa. Emme voi enää antaa heidän sairastuttaa meitä ja tuhota tulevaisuuttamme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö