10214 latausta vuorokaudessa   9197 artikkelia

2023/05/14

Vapaa käännös:

Brittiläisen puolustusministeriön viimeisimmän arvion mukaan Venäjän armeijan tila on katastrofaalinen, ja Putin’ille on odotettavissa sotilaallinen katastrofi. Erityisesti viimeinen kappale on ratkaiseva valmistauduttaessa vastaamaan uhkaavaan hyökkäykseen.

Ilman tehokasta liikuteltavaa vara-armeijaa ei ole juurikaan merkitystä, kuinka hyviä linnoitettuja asemia sinulla on, ottaen huomioon rintaman pituuden. Kaikki linnoitukset voidaan ylittää, erityisesti tarkasti ohjattujen ammusten avulla, joita Ukrainan joukot käyttävät monenlaisia. Venäjän armeijan on joka tapauksessa mahdotonta miehittää kaikki ne juoksuhautat, ja ne jotka ovat mobilisoitu, ovat liian kyvyttömiä ja kokemattomia liikkuvassa sodankäynnissä.

Tämä on syy, miksi olen kiinnostuneempi tapahtumista Vuhledarissa. Ne heijastavat enemmän tulevia taisteluja kuin kaupunkitaistelut Mar’inkassa tai Bakhmut’issa, joiden tunnetut tuhoisat tulokset Venäjän armeijalle. Vuhledar rajoittui kuitenkin rajoitetulle alueelle, ja sillä oli jopa Venäjän ylivoima ja ensi-isku etuja. Siitä huolimatta se päättyi katastrofiin heille, koska kaikki, mikä menee seuraavaan juoksuhautaan itsemurhaa juosten, jossa he joka tapauksessa kuolevat, ylivoimaisesti ylittää heidät.

Sota voi olla liian ennustamaton ennustaakseen hyvin tarkkoja tapahtumia, ja pidän ennustettuja taistelukarttojani koskien tulevaa vastahyökkäystä, jotka loin viikkoja sitten, piilossa juuri tästä syystä, mutta kun minulla on käytettävissäni ne tiedot ja kun tarkastelen viimeisen 15 kuukauden kehitystä, ja erityisesti kun Ukrainan joukot suorittavat niin kuin ovat tehneet tähän päivään asti, en näe mitään realistista tapaa Venäjän armeijalle edes etäisesti pysäyttää myrskyä, joka on väistämättä tulossa.


Satunnainen:


Vastaavia: