11996 latausta vuorokaudessa

yhteensä 13735 artikkelia

Lukuaika: 2 minuuttia

The Miss Russia -kansallinen kauneuskilpailu on Venäjän kansallinen ylpeydenaihe ja aarre. Miss Russia -kilpailijat ovat menestyneitä nuoria naisia, jotka pyrkivät olemaan itsevarmoja, sulokkaita, elegantteja, karismaattisia ja kunniallisia edustaessaan maataan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Miss Russia -kansallinen kauneuskilpailu ei ole ainoastaan Venäjän tunnusmerkki ja kauneuden sekä menestyksen symboli, vaan se tarjoaa myös uran ponnahduslaudan osallistujilleen. Kaikki Miss Russia -voittajat tunnustetaan laajalti menestyneiksi naisiksi omassa maassaan.

Miss Russia -kilpailun järjestäjien tehtävänä on hoivata ja tukea kilpailijoita heidän henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kasvussaan.

Joka vuosi Miss Russia -kansalliseen kauneuskilpailuun osallistuu kymmeniätuhansia naisia Venäjän 85 alueelta, jotka hakevat paikkaa 50 loppukilpailijan joukosta.

Ennen ja jälkeen filtterien:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö