10521 latausta vuorokaudessa
9338 artikkelia

2023/08/28

Jouko Piho hylkää eroottisen OnlyFans-sivuston perustamisen – Syynä yllättävät syyt!

Moni saattaisi luulla, että sosiaalisen median syövereissä piileskelee aina vain hullumpia ideoita. Mutta kun suomalainen somevaikuttaja Jouko Piho kysyi 12. elokuuta 2023, harkitsisiko hän eroottisen OnlyFans-sivuston perustamista, sai hän aikaan yllättävän päätöksen.

Kaksi viikkoa piinallista pohdintaa myöhemmin Jouko julkaisi Facebook-sivullaan lopullisen ratkaisunsa: “En perusta OnlyFans-sivustoa.” Mitä ihmettä? Miksi kieltäytyä mahdollisuudesta ansaita suosiota – ja rahaa – tällaisella hurjalla alustalla?

Jouko itse selittää päätöstään yhtä lailla huumorilla ja vakavuudella. “Minulla ei olisi kaikkien muiden töitteni lisäksi sittenkään aikaa tuollaisen fanisivuston jatkuvaan ylläpitoon,” hän paljastaa. Näyttää siltä, että jatkuva kuvaaminen ja vuorovaikutus fanien kanssa olisi suorastaan liian raskasta työn ja muiden sitoumusten ohella.

Mutta siinä ei vielä kaikki. Jouko myös pohtii, olisiko hänellä tarpeeksi fanijäseniä. Vaikka Suomi on täynnä intohimoisia some-seuraajia, voisi pelko jäädä yksin OnlyFansin kalsealle kentälle jahdata pois yöunet.

Ja hei, mikä tärkeintä – Jouko paljastaa kärsineensä liian hävyttömistä kommenteista. “Minua alkoi suuresti tympiä se, että kommenteissa oli liian paljon vihjauksia seksuaaliseen suuntaan, vaikka olin nimenomaan sanonut, että minun sivustoni ei olisi eroottinen.” Taitaa olla niin, että jopa somejulkkikset voivat hätkähtää someyleisön yllättävää käytöstä!

Joten siinä se nyt on – Jouko Pihon tarina eroottisen OnlyFans-sivuston hylkäämisestä. Vaikka moni olisi voinut odottaa hulvattomia kuvia ja videopätkiä, Jouko päättikin pitäytyä tukevasti maan pinnalla. Ja voiko häntä syyttää? Huumori voi olla vaativaa työtä, ja kaikkien ei tarvitse tarttua jokaiseen sometrendiin.


Satunnainen:


Vastaavia: