2023/10/25

Ano Turtiainen – Jeesus vai paholainen?

Ano Turtiainen, tunnettu YhdenKauden PoisPotkittu -poliitikko ja eduskunnan jäsen, on viime aikoina herättänyt huomiota puheillaan ja vertauksillaan. Hän on verrannut itseään Jeesukseen ja puhunut paholaisesta, jättäen monen hämmentyneeksi.

Turtiainen on palannut vanhoihin eduskunta-aikaisiin videoihinsa esittelemällä niitä nyt lampaille ja myöntänyt mokanneensa monessa asiassa jopa tähdissä. Hänen rehellisyytensä on kiitettävää, mutta se ei välttämättä oikeuta vertaamaan itseään Jeesukseen. Voisiko hän olla “poliittinen pelastaja”, vai onko tässä kyse vain ylpeydestä?

Turtiainen on myös tuonut esiin omituisia teorioita tähdistä. Hän väittää, että kaikki tähdet ovat paholaisen merkkejä. Jopa joulutähti joulukuusessa on hänen mukaansa paholaisen tähti! Tämä on saanut monet naureskelemaan, mutta myös pohtimaan, kuinka vakavissaan hän näitä puheitaan esittää.

Mielenkiintoisesti Ano sai aamulla viestin yläkerran ukolta, joka kehotti häntä olemaan kärsivällinen. Hän uskoo, että vaalit on pilattu ja väärennetty, mutta voiko tätä verrata Jeesuksen kohtaloon? Onko Turtiainen yksinäinen messias vai poliittinen provokaattori? Ano tietää, että vaaleissa hänen äänisaalistaan väärennettiin – ylöspäin!

Ano saattanee kuulemma saada nyt koko Suomesta jopa 300 ääntä – se on vain pieni osa siitä mitä hän sai istuvana kansanedustajana tai vielä pienempi osa mitä kun hänet valittiin perussuomalaiset-listoilta.

Yhtä kaikki, Ano Turtiainen on saanut aikaan paljon keskustelua ja huomiota. Hänen vertauksensa Jeesukseen ja paholaiseen ovat herättäneet monia kysymyksiä. Loppujen lopuksi, kuka tahansa voi tehdä vertauksia, mutta todellinen merkitys jää kuulijoiden pohdittavaksi.

Jääkäämme odottamaan, mitä Ano Turtiainen keksii seuraavaksi – ehkä hän yllättää meidät uusilla vertauksillaan ja teorioillaan!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 15:08.09