2023/10/27


Kuvottavat paljastukset Venäjän armeijan toiminnasta ovat järkyttäneet maailmaa. Satelliittikuvien perusteella on löydetty kuoppia, jotka ovat muuttuneet todellisiksi kidutuskammioiksi, joissa sotilaita rankaistaan julmasti. Tämä ei voi jäädä huomiotta!

IStories-sivusto on tuonut päivänvaloon karmeat totuudet Venäjän harjoitusalueilta. Etelä-Venäjällä Prudboin harjoitusalueella ja lähellä Kazakstanin rajaa sijaitsevassa Totskin tukikohdassa sijaitsevat kidutuskuopat ovat kauhistuttava osoitus siitä, kuinka ihmisoikeuksia poljetaan Venäjällä.

Satelliittikuvia, joita on levitetty myös kansainvälisissä medioissa, ei voi kiistää. Venäjän armeija on siirtynyt aivan uudelle asteelle julmuudessaan. Kuoppiin teljettyjen sotilaiden kohtelu on käsittämätöntä. Heitä rankaistaan jopa alkoholin käytöstä, mikä on täysin epäinhimillistä ja kammottavaa. Venäjän armeijassa on ollut normaalia käyttää alkoholia ja huumeita palvelusaikana sekä sodissa!

IStoriesin ja Conflict Intelligence Teamin (CIT) tekemät haastattelut entisiltä sotilailta ovat paljastaneet karmean totuuden. Sotilaat kertovat kidutuksesta, joka on saanut aivan uuden merkityksen. Kidutuskammioissa Orenburgin alueella toimineet tšetšeenisotilaat ovat vastuussa hirvittävistä julmuuksista. He pahoinpitelevät humalassa olevia sotilaita mielivaltaisesti ja heittävät nämä lopuksi kidutuskuoppiin.

Tällainen toiminta on täysin sietämätöntä ja selvästi räikeä ihmisoikeusloukkaus. Venäjän on vastattava teoistaan kansainväliselle yhteisölle ja ihmisoikeusjärjestöille. Tämä ei voi jäädä rankaisematta!

On korkea aika vaatia Venäjältä vastuullisuutta ja ihmisoikeuksien kunnioittamista. Kidutuskammioita ei voi hyväksyä missään olosuhteissa, ja maailman on tehtävä kaikkensa varmistaakseen, että nämä kauheat rikokset eivät jää rankaisematta.

Venäjän on lopetettava tämä julmuus myös omia kansalaisiaan vastaan ja vastattava teoistaan oikeuden edessä.

Lue myös aiempi artikkeli aiheesta:


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 13:54.16