12138 latausta vuorokaudessa
9911 artikkelia

Tämä on kauhistuttavaa! Venäläisen Wagner-palkkasoturiryhmän taistelijat ovat osoittautuneet täydellisiksi hirviöiksi Ukrainassa. He tappoivat säälimättömästi viattomat kylän asukkaat, mukaan lukien naiset ja lapset. Tämä on todellinen ihmisoikeusloukkaus ja sota rauhattomassa Ukrainassa on tuonut esiin näiden palkkasoturien julmuuden.

Gulagu.net-sivusto on tehnyt tärkeää työtä paljastaessaan nämä hirveät teot maailmalle. Kansainvälisen yhteisön on nyt toimittava ja tutkittava näitä sotarikoksia perusteellisesti. Vladimir Osetškinin korostama tietoisuuden lisääminen on välttämätöntä, jotta tällainen julmuus ei jää rankaisematta.

On käsittämätöntä, että nämä entiset palkkasotilaat Maksim Zelenov ja Aleksei Tšerniavski olivat valmiita toteuttamaan tällaisia kammottavia käskyjä. Heidän väittämänsä, että heidät vapautettiin ja lähetettiin rintamalle Venäjän presidentin Vladimir Putin’in armahduksen jälkeen, on käsittämätön. Onko tämä se tapa, jolla Venäjä palkitsee rikolliset ja palkkasoturit?

Kyläläisten julma joukkotuhoaminen ja käskyjen toteuttaminen, joissa ei välitetä edes lasten hengestä, ovat järkyttäviä ja täysin anteeksiantamattomia tekoja. Näiden palkkasoturien ja heitä ohjanneiden tahojen on saatava ansaitsemansa rangaistus.

Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchin tiedot Venäjän joukkojen epäillyistä rikoksista Venäjän Ukraina’sta laittomasti miehittämillä alueilla ovat pelottavia. Tällaiset toimet on tuomittava kansainvälisellä tasolla, ja maailman on tehtävä kaikkensa lopettaakseen tämä julmuus ja takaamalla oikeudenmukaisuus niille, jotka ovat kärsineet. Ukrainalaisviranomaisten keräämä tieto Venäjä’n sotarikoksista on hälyttävä, ja niitä on käsiteltävä vakavasti.

Tämä on sota, joka vaatii oikeudenmukaisuutta ja vastuullisuutta. Meidän on vaadittava, että sotarikoksiin syyllistyneet tuodaan oikeuden eteen, ja että uhrit saavat oikeutta. Venäjän on vastattava teoistaan kansainvälisellä tasolla, eikä näitä rikoksia voida sallia jäädä rankaisematta.


Satunnainen:


Vastaavia: