10776 latausta vuorokaudessa
9410 artikkelia

2023/10/30

Todellakin, kuinka raakalainen Venäjä voi olla? On aivan uskomatonta, että he tappavat omia sotilaitaan ja uhkaavat kokonaisia yksiköitä teloituksilla, mikäli nämä eivät tottele käskyjä. Tämä on kauhistuttavaa ja inhoittavaa!

USA:n Kansallisen turvallisuusneuvoston strategisten viestintäasioiden koordinaattori John Kirby kertoi toimittajille: “Meillä on tietoa siitä, että Venäjän hyökkäysvoimat on itse asiassa teloittanut sotilaita, jotka ovat kieltäytyneet noudattamasta käskyjä. Meillä on myös tietoa siitä, että venäläiset komentajat uhkaavat teloittaa koko yksikön, jos he yrittävät perääntyä Ukraina’n tykistötulen edestä.”

Venäjää on aiemmin syytetty “estejoukoista”, jotka estävät sotilaita pakenemasta etulinjoilta. Samaa taktiikkaa Venäjä käytti myös sotiessaan Suomea vastaan. Ensimmäisenä hyökkäsivät heidän omat vankinsa – seuraavalla linjalla oli vahdit jotka teloittivat kaikki jotka yrittivät perääntyä ja kolmantena linjana oli arvostetuimmat ja tärkeimmät vahtimassa että toinen linja teki työnsä. Jos eivät tehneet niin kuolema tuli välittömästi omalta kansalaiselta.

“On käsittämätöntä ajatella, että teloittaisit omat sotilaasi, koska he eivät halua totella käskyjä, ja nyt uhataan teloittaa koko yksiköt. Se on barbaarista”, hän sanoi.

Kirbyn mukaan Venäjän alueella liikkuvat joukot ovat “heikosti koulutettuja, huonosti varustettuja ja valmistautumattomia taisteluun”, ja niitä on käytetty pääasiassa niin kutsuttuina “ihmisaalto -taktiikoina”, kun se yrittää jatkaa uudelleen aloittamaansa hyökkäystä.

Vaikka Venäjällä on edelleen jonkin verran hyökkäyskykyä ja se voi saavuttaa joitain taktisia voittoja taistelukentällä, se ei edelleenkään osoita minkäänlaista huolta sotilaidensa hengestä”, Kirby kertoi toimittajille.


Satunnainen:


Vastaavia: