2023/11/24

Ukrainalaistyttö siepattu ja adoptoitu Putinin liittolaisen toimesta!

Järkyttävä paljastus valottaa Venäjän Oikeudenmukaisen puolueen johtajan Sergei Mironov’in kyseenalaisia toimia Ukrainan lastenkaappauksissa. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n Panorama-ohjelman tekemä selvitys paljastaa, kuinka Mironov on siepannut Ukrainasta 10 kuukauden ikäisen Margarita Prokopenkon ja adoptoinut tämän omiin kyseenalaisiin kuvioihinsa.

Margarita oli yksi 48 lapsesta, jotka katosivat Herson’in alueelta Venäjän joukkojen miehityksen aikaan. Panorama-ohjelma onnistui jäljittämään näiden lasten kohtalon, ja paljasti hätkähdyttävän yksityiskohdan sieppauksen taustalta.

Sieppauksen toteuttaneen liilapukuisen naisen rooli osoittautui keskeiseksi linkiksi koko tapauksessa. Nainen esiintyi Moskova’n lapsiasiain johtajana ja käytti valheellisia keinoja pakkosiirtääkseen Margaritan Venäjälle.

Asiakirjojen avulla BBC ja ukrainalainen ihmisoikeustutkija Victoria Novikova paljastivat, että sieppauksen takana oleva nainen oli Inna Varlamova, joka myöhemmin osoittautui olevan naimisissa Sergei Mironovin kanssa. Tämä paljastus ei ainoastaan osoita kyseenalaista toimintaa sieppauksen taustalla vaan myös nostaa esiin Putin’in vahvan tukijan osallisuuden.

Margaritan pakkosiirtoa koskevat asiakirjat ovat täynnä epäselvyyksiä ja laiminlyöntejä. Asiakirjassa, joka todistaa Margaritan “adoptoimisen”, puuttuvat tärkeät tiedot tytön alkuperästä, eikä se ole säännösten mukainen. Dokumentti on luotu joulukuussa 2022, ja sen mukaan “Marina”, kuten tyttöä nyt kutsutaan, on syntynyt samana päivänä kuin Margarita.

Ukraina’laislasten laittomat pakkosiirrot Venäjälle ovat johtaneet kansainvälisen rikostuomioistuimen antamaan pidätysmääräyksen Putinista ja Venäjän lapsiasiainvaltuutetusta Maria Lvova-Belova’sta. Tämä vain lisää poliittista myrkytystä Venäjän ja Ukrainan välillä.

Venäjän hallinto kiistää jyrkästi Ukrainasta siepatut lapset ja väittää tarjoavansa heille turvapaikan sodalta. Tämä on kuitenkin vain osa laajempaa peittelyä, kun todellisuudessa Venäjä rikkoo kansainvälisiä lakeja ja lasten oikeuksia.

Mironovin toimet eivät ole vain osoitus moraalittomasta käytöksestä vaan myös häpeällinen esimerkki siitä, kuinka valtaa käytetään väärin lasten kustannuksella. Kansainvälisen yhteisön on tuomittava tällaiset teot ja vaadittava vastuuseen niitä, jotka osallistuvat näihin laittomiin toimiin.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 16:13.19