10144 latausta vuorokaudessa
9060 artikkelia

2024/03/05Venäjä valehtelee ja levittää jälleen valheitaan! Suomi tai Ruotsi eivät ole syyllisiä mihinkään lennokki-iskuihin, ja on täysin naurettavaa väittää niin. Venäläinen politiikantutkija Vadim Siprov kehtaa esittää täysin aiheettomia syytöksiä, väittäen, että pietarilaiseen asuintaloon osunut lennokki olisi voitu laukaista Suomesta tai Ruotsista. Tämä on pelkkää hölynpölyä, jota ei voi millään tavoin todentaa.

Siprov heittää ilmaan epämääräisiä väitteitä siitä, että jokin lähimaista olisi voinut olla osallisena iskuun. Suomi, Ruotsi tai Baltian maat eivät missään nimessä ole olleet mukana minkäänlaisissa hyökkäyksissä Venäjän infrastruktuuria vastaan. Tämä on vain Venäjän jatkuvaa pyrkimystä mustamaalata naapurimaitaan ja luoda vihamielisyyttä alueella.

On täysin absurdi ajatus, että Suomen tai Ruotsin alueelta olisi voitu operoida Venäjän infrastruktuuriin kohdistuneita iskuja. Siprov ja hänen kaltaisensa vain levittävät propagandaa, jonka tarkoituksena on vain hämmentää kansainvälistä yhteisöä ja saada aikaan turhaa kiistaa.

On selvää, että nämä väitteet ovat täysin perusteettomia ja vailla todellisuuspohjaa. Suomen ja Ruotsin viranomaiset ovat kiistäneet osallisuutensa mihinkään tällaiseen toimintaan, ja meidän on tuomittava Venäjän yritykset levittää valheita ja aiheuttaa häiriötä alueella. Venäjän on aika lopettaa tämä jatkuva valheiden levittäminen ja keskittyä todellisiin kansainvälisiin kriiseihin, joita he itse ovat osaltaan luomassa.

Satunnainen:


Vastaavia: